FAQ's - DHI Thessaloniki

Η μέθοδος PRP ελαττώνει την τριχόπτωση, δυναμώνει τα μαλλιά που ήδη υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει τα τριχοθυλάκια που δεν αναπτύσσουν τρίχες και ενισχύει όσα αναπτύσσουν μικρής διαμέτρου τρίχες (χνούδι). Όταν η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυαστεί με θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών, αναπτύσσει γρηγορότερα νέες τρίχες, δυναμώνει όσες υπάρχουν και επουλώνει καλύτερα την δότρια περιοχή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας οργανισμός αναπτύσσει τριχόπτωση. Οι ειδικοί της DHI καταλήγουν στην σωστή για την δική σας περίπτωση θεραπεία, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη λογική αναπτύχθηκε και το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA.

Μια ειδική ομάδα επιστημόνων παγκοσμίου φήμης δημιούργησε το DSA, με σκοπό εξατομικευμένη διάγνωση με ακρίβεια για κάθε περίπτωση αλωπεκίας και τριχόπτωσης. Πρώτα γίνεται Ψυχολογική, Μαθηματική και Δερματολογική εξέταση και μετά το DHI Alopecia Test ο ασθενής αρχίζει την ανάλογη θεραπεία. Οι ειδικοί της DHI, (διοικητικό συμβούλιο, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, ψυχολόγοι και ενδοκρινολόγοι) λαμβάνουν μέρος στο κομμάτι της διάγνωσης, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής. Όλες οι διαδικασίες εκτελούνται υπό την επίβλεψη και έγκριση του επιστημονικού συμβουλίου του DHI Global Medical Group, που αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς γιατρούς.

Όταν ξυρίζουμε τα μαλλιά μας, στην πραγματικότητα δεν γίνονται ούτε πιο πυκνά, ούτε πιο δυνατά. Φαινομενικά, το ξύρισμα έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται περισσότερα, όμως μόλις το μήκος τους μεγαλώσει, δεν υπάρχει διαφορά.

Ο Θυροειδής διαθέτει ορμόνες που επηρεάζουν την τριχοφυΐα, ενώ τα ανδρογόνα είναι οι κύριες ορμόνες που βοηθούν τα μαλλιά των ανδρών να αναπτυχθούν. Αντιθέτως, τα οιστρογόνα επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση και ενδυνάμωσή τους.

Η μόνη διαφορά τους είναι το χρώμα. Και στις δύο περιπτώσεις, η μεταμόσχευση και ανάπτυξή τους γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Η μεταμόσχευση μαλλιών ενδείκνυται για κάθε τύπο τριχόπτωσης. Για αποτελεσματική αντιμετώπιση, καλό είναι να προηγηθεί το τεστ διάγνωσης DSA, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωσή σας.

Οι ηλικίες των ασθενών που δεχόμαστε στην DHI, κυμαίνονται από 18 έως 65 χρονών.

Αν θέλετε την πιο ανώδυνη Μεταμόσχευση Μαλλιών, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Οι μοντέρνες τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην DHI είναι τόσο ανώδυνες, που πολλοί ασθενείς μας βλέπουν τηλεόραση, απολαμβάνουν ένα γεύμα ή… κοιμούνται!

Δεν χρειάζεται να φοβάστε, καθώς η τοπική αναισθησία που πραγματοποιούμε στις θεραπείες μας είναι ασφαλής και δεν φέρνει επιπλοκές.

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιούμε στην DHI, δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη πριν από το ραντεβού σας. Το μόνο που είναι καλό να προσέξετε για να αποφύγετε πιθανή αιμορραγία, είναι να μην έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αντιπηκτικό προϊόν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν τη θεραπεία.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασιακή σας καθημερινότητα την επόμενη κιόλας ημέρα, με προσοχή να μην εκτεθείτε στον ήλιο. Για δραστηριότητες όπως η γυμναστική και το κολύμπι, καλό είναι να περιμένετε ένα 15νθήμερο και για έντονη γυμναστική γύρω στις τέσσερις εβδομάδες.

Με την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης μαλλιών, θα χρειαστεί να πάρετε αντιβίωση για μόλις τρεις ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί κορτιζόνη και παυσίπονα για λίγες ημέρες.

Οι περισσότεροι ασθενείς δεν εμφανίζουν επιπλοκές. Σε ορισμένες περιστάσεις, έχει παρουσιαστεί κεφαλαλγία, οίδημα, κνησμός ή ευαισθησία στην περιοχή όπου έγινε η εμφύτευση. Τότε, θα χρειαστεί να λάβετε φάρμακα με τη συνταγή που θα πάρετε από τον γιατρό μας.

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε (DHI Direct) εξασφαλίζει την προσεγμένη και ασφαλή τοποθέτηση των μοσχευμάτων σε συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην επηρεαστούν ούτε τα ίδια τα μοσχεύματα ούτε οι υπάρχουσες τρίχες. Έτσι, προλαμβάνεται και η απώλεια μαλλιών από σοκ (shock loss).

Κάθε περίπτωση απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση. Έτσι, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως οι ανάγκες του ασθενή και η ποσότητα τριχών που χρειάζονται ώστε να πυκνώσει φυσικά η περιοχή, όπως προκύπτει από το δωρεάν σύστημα διάγνωσης DSA. Αν επιθυμείτε να δείτε το εύρος τιμών ή και άλλες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 2310 224 693 ή να επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς κέντρο του DHI Global Medical Group.

Μόλις ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα της σειράς DHI, όπως το DHI Extra Mild Shampoo, που φροντίζει και δυναμώνει τα μαλλιά, με βελτιωμένη σύνθεση και φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για διαβητικούς ασθενείς να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών, αρκεί να περάσουν από το στάδιο της διάγνωσης DSA και της εξέτασης από την ομάδα γιατρών της DHI, όπως ισχύει και για όλους τους ασθενείς.

- Η δότρια περιοχή δεν διαθέτει αρκετή ποσότητα τριχών
- Ο ασθενής πάσχει από ασταθή λεύκη ή ψωρίαση
- Η δότρια ή η λήπτρια περιοχή έχει μολυνθεί
- Ο ασθενής πάσχει από υπέρταση ή γυροειδή αλωπεκία

Σε κάθε κέντρο της DHI, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών γίνονται από γιατρούς έμπειρους, εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από την μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών στον κόσμο (London Hair Restoration Training Academy).

Κάθε συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών γίνεται με απόλυτη ασφάλεια σε έναν σύγχρονο, ειδικό και αποστειρωμένο χώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε κέντρο της DHI.

Η δότρια και λήπτρια περιοχή δεν είναι απαραίτητο να είναι από το ίδιο μέρος. Τρίχες από το σώμα είναι κατάλληλες για να χρησιμοποιηθούν ως μοσχεύματα στο κεφάλι. Το ίδιο ισχύει και στην αντίστροφη περίπτωση.

Όταν ο ασθενής πάσχει από προχωρημένη τριχόπτωση και δεν αρκούν οι τρίχες από το πίσω μέρος της κεφαλής για να καλύψουν τη δότρια περιοχή, τότε χρησιμοποιούνται τριχοθυλάκια από το πρόσωπο ή και το σώμα. Σε περίπτωση που η δότρια περιοχή έχει ταλαιπωρηθεί από τις πολλές μεταμοσχεύσεις, (πράγμα που συμβαίνει με τις λιγότερο σύγχρονες τεχνικές FUE και FUT Strip), ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

Όλες οι περιοχές του σώματος είναι κατάλληλες για δότριες, με πρώτη στη λίστα τα γένια και δεύτερη το στήθος, όπου τα τριχοθυλάκια φαίνεται να αναπτύσσονται πιο γρήγορα από άλλα μέρη του σώματος.

Όχι, διότι για να γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει η δότρια και λήπτρια περιοχή να έχουν το ίδιο γενετικό υλικό.

Με τα καινούργια πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε στην DHI, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι εφικτή είτε έχετε κουρευτεί είτε όχι, συνεπώς δεν χρειάζεται να έχετε ξυριστεί πριν την μεταμόσχευση, εκτός και αν το επιθυμείτε.

Στην διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, χρησιμοποιούμε το DHI implanter, ένα ειδικό εργαλείο με διάμετρο έως 1 χιλιοστό, το οποίο εμφυτεύει τα τριχοθυλάκια στην λήπτρια περιοχή, ανώδυνα και χωρίς τομές.

Στην DHI ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα. Κάθε εργαλείο που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουργιο και με τη λήξη της θεραπείας το καταστρέφουμε, πολλές φορές μπροστά στους ασθενείς.

Το DHI implanter, το εργαλείο που χρησιμοποιούμε για την μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI, έχει διάμετρο ίσης ή και μικρότερης του ενός χιλιοστού.

Όταν παίρνουμε τριχοθυλάκια από την δότρια περιοχή, ο ασθενής ξαπλώνει μπρούμυτα και όταν εμφυτεύουμε τα μοσχεύματα στη λήπτρια περιοχή, ανάσκελα.

Μόλις αφαιρέσουμε τις τρίχες από την δότρια περιοχή, το έμπειρο νοσηλευτικό μας προσωπικό τις μετράει μέσα από ένα μικροσκόπιο.

Το βάθος των μοσχευμάτων φτάνει περίπου τα 4 με 5 mm.

Τα μοσχεύματα συνηθίζεται να εισχωρούν με κλίση ανάλογη των υπόλοιπων τριχών. Για τη σωστή κατεύθυνση, το βάθος, την κλίση και μια απόλυτα φυσική εμφάνιση φροντίζει το DHI implanter.

Καλό είναι να μην ξεπεραστούν οι 6 ώρες και η θερμοκρασία στην οποία φυλάσσονται τα τριχοθυλάκια ιδανικά να μην ξεπερνά τους τέσσερις βαθμούς Κελσίου.

Έρευνες δείχνουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών DHI Direct ξεπερνάει το 90% σε ποσοστά φύτρωσης, συγκριτικά με τεχνικές όπως FUE και FUE Strip, που φτάνουν περίπου το 50%.

Ανάλογα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου του ασθενή, και κυρίως τις γωνίες, σχεδιάζουμε με ακρίβεια και προσοχή τις φαβορίτες. Τις περισσότερες φορές, τοποθετούμε μονά ή διπλά μοσχεύματα για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, καθώς οι φαβορίτες είναι η συνέχεια της γραμμής των μαλλιών.

Το έμπειρο ιατρικό μας προσωπικό συνεργάζεται με τον ασθενή και σχεδιάζει προσεκτικά το hairline, κυματιστό ή σπαστό, ανάλογα με το στιλ που ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι εμφυτευμένες τρίχες δεν πέφτουν ποτέ. Αν παρ’όλα αυτά επιθυμείτε ενδυνάμωση των μαλλιών σας, η Ιατρική Ομάδα της DHI, συνιστά Μινοξυδίλη ή θεραπεία PRP.

Έχει παρατηρηθεί ότι η τοπική αναισθησία, σε ένα ποσοστό 10% των ασθενών, έχει προκαλέσει ένα μικρό πρήξιμο στο μέτωπο, το οποίο όμως δεν προκαλεί πόνο και υποχωρεί μέσα σε 3 με 4 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, έχουν δημιουργηθεί μικρά κόκκινα στίγματα στην λήπτρια περιοχή, που συνήθως εμφανίζονται αρκετούς μήνες μετά τη θεραπεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ασθενείς χρησιμοποιούν ένα ειδικό φαρμακευτικό σαμπουάν και μέσα σε 4 ημέρες, ο ερεθισμός έχει υποχωρήσει, αρκεί να μην χρησιμοποιήσουν κανένα άλλο προϊόν για τα μαλλιά.

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιον μαζί σας μετά τη θεραπεία, συνιστούμε όμως να αποφύγετε την οδήγηση.

Στην DHI global αναφέρει: Hair dying should take place not earlier than 45 days after the session. Ενώ εδώ, αναφέρει χρήση νεσεσέρ και 30 ημέρες. Χρειαζόμαστε διευκρίνιση. Οι ασθενείς μπορούν να κουρευτούν 15 μέρες μετά τη μεταμόσχευση ενώ μπορούν να κάνουν χρήση νεσεσέρ μετά από περίπου 30 μέρες.

Ναι. Στην μεταμόσχευση μαλλιών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υγιή τριχοθυλάκια, τα οποία εκ γενετής τους αναπτύσσονται φυσιολογικά και δεν πέφτουν.

Μέσα σε μόλις 2 μήνες από τη μεταμόσχευση, θα αρχίσετε να βλέπετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας, ενώ σε 12 μήνες θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα.
Η μέθοδος PRP ελαττώνει την τριχόπτωση, δυναμώνει τα μαλλιά που ήδη υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει τα τριχοθυλάκια που δεν αναπτύσσουν τρίχες και ενισχύει όσα αναπτύσσουν μικρής διαμέτρου τρίχες (χνούδι). Όταν η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυαστεί με θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών, αναπτύσσει γρηγορότερα νέες τρίχες, δυναμώνει όσες υπάρχουν και επουλώνει καλύτερα την δότρια περιοχή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας οργανισμός αναπτύσσει τριχόπτωση. Οι ειδικοί της DHI καταλήγουν στην σωστή για την δική σας περίπτωση θεραπεία, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη λογική αναπτύχθηκε και το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA.

Μια ειδική ομάδα επιστημόνων παγκοσμίου φήμης δημιούργησε το DSA, με σκοπό εξατομικευμένη διάγνωση με ακρίβεια για κάθε περίπτωση αλωπεκίας και τριχόπτωσης. Πρώτα γίνεται Ψυχολογική, Μαθηματική και Δερματολογική εξέταση και μετά το DHI Alopecia Test ο ασθενής αρχίζει την ανάλογη θεραπεία. Οι ειδικοί της DHI, (διοικητικό συμβούλιο, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, ψυχολόγοι και ενδοκρινολόγοι) λαμβάνουν μέρος στο κομμάτι της διάγνωσης, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής. Όλες οι διαδικασίες εκτελούνται υπό την επίβλεψη και έγκριση του επιστημονικού συμβουλίου του DHI Global Medical Group, που αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς γιατρούς.

Όταν ξυρίζουμε τα μαλλιά μας, στην πραγματικότητα δεν γίνονται ούτε πιο πυκνά, ούτε πιο δυνατά. Φαινομενικά, το ξύρισμα έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται περισσότερα, όμως μόλις το μήκος τους μεγαλώσει, δεν υπάρχει διαφορά.

Ο Θυροειδής διαθέτει ορμόνες που επηρεάζουν την τριχοφυΐα, ενώ τα ανδρογόνα είναι οι κύριες ορμόνες που βοηθούν τα μαλλιά των ανδρών να αναπτυχθούν. Αντιθέτως, τα οιστρογόνα επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση και ενδυνάμωσή τους.

Η μόνη διαφορά τους είναι το χρώμα. Και στις δύο περιπτώσεις, η μεταμόσχευση και ανάπτυξή τους γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Η μεταμόσχευση μαλλιών ενδείκνυται για κάθε τύπο τριχόπτωσης. Για αποτελεσματική αντιμετώπιση, καλό είναι να προηγηθεί το τεστ διάγνωσης DSA, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωσή σας.

Οι ηλικίες των ασθενών που δεχόμαστε στην DHI, κυμαίνονται από 18 έως 65 χρονών.

Αν θέλετε την πιο ανώδυνη Μεταμόσχευση Μαλλιών, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Οι μοντέρνες τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην DHI είναι τόσο ανώδυνες, που πολλοί ασθενείς μας βλέπουν τηλεόραση, απολαμβάνουν ένα γεύμα ή… κοιμούνται!

Δεν χρειάζεται να φοβάστε, καθώς η τοπική αναισθησία που πραγματοποιούμε στις θεραπείες μας είναι ασφαλής και δεν φέρνει επιπλοκές.

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιούμε στην DHI, δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη πριν από το ραντεβού σας. Το μόνο που είναι καλό να προσέξετε για να αποφύγετε πιθανή αιμορραγία, είναι να μην έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αντιπηκτικό προϊόν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν τη θεραπεία.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασιακή σας καθημερινότητα την επόμενη κιόλας ημέρα, με προσοχή να μην εκτεθείτε στον ήλιο. Για δραστηριότητες όπως η γυμναστική και το κολύμπι, καλό είναι να περιμένετε ένα 15νθήμερο και για έντονη γυμναστική γύρω στις τέσσερις εβδομάδες.

Με την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης μαλλιών, θα χρειαστεί να πάρετε αντιβίωση για μόλις τρεις ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί κορτιζόνη και παυσίπονα για λίγες ημέρες.

Οι περισσότεροι ασθενείς δεν εμφανίζουν επιπλοκές. Σε ορισμένες περιστάσεις, έχει παρουσιαστεί κεφαλαλγία, οίδημα, κνησμός ή ευαισθησία στην περιοχή όπου έγινε η εμφύτευση. Τότε, θα χρειαστεί να λάβετε φάρμακα με τη συνταγή που θα πάρετε από τον γιατρό μας.

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε (DHI Direct) εξασφαλίζει την προσεγμένη και ασφαλή τοποθέτηση των μοσχευμάτων σε συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην επηρεαστούν ούτε τα ίδια τα μοσχεύματα ούτε οι υπάρχουσες τρίχες. Έτσι, προλαμβάνεται και η απώλεια μαλλιών από σοκ (shock loss).

Κάθε περίπτωση απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση. Έτσι, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως οι ανάγκες του ασθενή και η ποσότητα τριχών που χρειάζονται ώστε να πυκνώσει φυσικά η περιοχή, όπως προκύπτει από το δωρεάν σύστημα διάγνωσης DSA. Αν επιθυμείτε να δείτε το εύρος τιμών ή και άλλες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 2310 224 693 ή να επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς κέντρο του DHI Global Medical Group.

Μόλις ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα της σειράς DHI, όπως το DHI Extra Mild Shampoo, που φροντίζει και δυναμώνει τα μαλλιά, με βελτιωμένη σύνθεση και φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για διαβητικούς ασθενείς να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών, αρκεί να περάσουν από το στάδιο της διάγνωσης DSA και της εξέτασης από την ομάδα γιατρών της DHI, όπως ισχύει και για όλους τους ασθενείς.

- Η δότρια περιοχή δεν διαθέτει αρκετή ποσότητα τριχών
- Ο ασθενής πάσχει από ασταθή λεύκη ή ψωρίαση
- Η δότρια ή η λήπτρια περιοχή έχει μολυνθεί
- Ο ασθενής πάσχει από υπέρταση ή γυροειδή αλωπεκία

Σε κάθε κέντρο της DHI, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών γίνονται από γιατρούς έμπειρους, εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από την μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών στον κόσμο (London Hair Restoration Training Academy).

Κάθε συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών γίνεται με απόλυτη ασφάλεια σε έναν σύγχρονο, ειδικό και αποστειρωμένο χώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε κέντρο της DHI.

Η δότρια και λήπτρια περιοχή δεν είναι απαραίτητο να είναι από το ίδιο μέρος. Τρίχες από το σώμα είναι κατάλληλες για να χρησιμοποιηθούν ως μοσχεύματα στο κεφάλι. Το ίδιο ισχύει και στην αντίστροφη περίπτωση.

Όταν ο ασθενής πάσχει από προχωρημένη τριχόπτωση και δεν αρκούν οι τρίχες από το πίσω μέρος της κεφαλής για να καλύψουν τη δότρια περιοχή, τότε χρησιμοποιούνται τριχοθυλάκια από το πρόσωπο ή και το σώμα. Σε περίπτωση που η δότρια περιοχή έχει ταλαιπωρηθεί από τις πολλές μεταμοσχεύσεις, (πράγμα που συμβαίνει με τις λιγότερο σύγχρονες τεχνικές FUE και FUT Strip), ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

Όλες οι περιοχές του σώματος είναι κατάλληλες για δότριες, με πρώτη στη λίστα τα γένια και δεύτερη το στήθος, όπου τα τριχοθυλάκια φαίνεται να αναπτύσσονται πιο γρήγορα από άλλα μέρη του σώματος.

Όχι, διότι για να γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει η δότρια και λήπτρια περιοχή να έχουν το ίδιο γενετικό υλικό.

Με τα καινούργια πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε στην DHI, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι εφικτή είτε έχετε κουρευτεί είτε όχι, συνεπώς δεν χρειάζεται να έχετε ξυριστεί πριν την μεταμόσχευση, εκτός και αν το επιθυμείτε.

Στην διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών, χρησιμοποιούμε το DHI implanter, ένα ειδικό εργαλείο με διάμετρο έως 1 χιλιοστό, το οποίο εμφυτεύει τα τριχοθυλάκια στην λήπτρια περιοχή, ανώδυνα και χωρίς τομές.

Στην DHI ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα. Κάθε εργαλείο που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουργιο και με τη λήξη της θεραπείας το καταστρέφουμε, πολλές φορές μπροστά στους ασθενείς.

Το DHI implanter, το εργαλείο που χρησιμοποιούμε για την μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI, έχει διάμετρο ίσης ή και μικρότερης του ενός χιλιοστού.

Όταν παίρνουμε τριχοθυλάκια από την δότρια περιοχή, ο ασθενής ξαπλώνει μπρούμυτα και όταν εμφυτεύουμε τα μοσχεύματα στη λήπτρια περιοχή, ανάσκελα.

Μόλις αφαιρέσουμε τις τρίχες από την δότρια περιοχή, το έμπειρο νοσηλευτικό μας προσωπικό τις μετράει μέσα από ένα μικροσκόπιο.

Το βάθος των μοσχευμάτων φτάνει περίπου τα 4 με 5 mm.

Τα μοσχεύματα συνηθίζεται να εισχωρούν με κλίση ανάλογη των υπόλοιπων τριχών. Για τη σωστή κατεύθυνση, το βάθος, την κλίση και μια απόλυτα φυσική εμφάνιση φροντίζει το DHI implanter.

Καλό είναι να μην ξεπεραστούν οι 6 ώρες και η θερμοκρασία στην οποία φυλάσσονται τα τριχοθυλάκια ιδανικά να μην ξεπερνά τους τέσσερις βαθμούς Κελσίου.

Έρευνες δείχνουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών DHI Direct ξεπερνάει το 90% σε ποσοστά φύτρωσης, συγκριτικά με τεχνικές όπως FUE και FUE Strip, που φτάνουν περίπου το 50%.

Ανάλογα με τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου του ασθενή, και κυρίως τις γωνίες, σχεδιάζουμε με ακρίβεια και προσοχή τις φαβορίτες. Τις περισσότερες φορές, τοποθετούμε μονά ή διπλά μοσχεύματα για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, καθώς οι φαβορίτες είναι η συνέχεια της γραμμής των μαλλιών.

Το έμπειρο ιατρικό μας προσωπικό συνεργάζεται με τον ασθενή και σχεδιάζει προσεκτικά το hairline, κυματιστό ή σπαστό, ανάλογα με το στιλ που ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι εμφυτευμένες τρίχες δεν πέφτουν ποτέ. Αν παρ’όλα αυτά επιθυμείτε ενδυνάμωση των μαλλιών σας, η Ιατρική Ομάδα της DHI, συνιστά Μινοξυδίλη ή θεραπεία PRP.

Έχει παρατηρηθεί ότι η τοπική αναισθησία, σε ένα ποσοστό 10% των ασθενών, έχει προκαλέσει ένα μικρό πρήξιμο στο μέτωπο, το οποίο όμως δεν προκαλεί πόνο και υποχωρεί μέσα σε 3 με 4 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, έχουν δημιουργηθεί μικρά κόκκινα στίγματα στην λήπτρια περιοχή, που συνήθως εμφανίζονται αρκετούς μήνες μετά τη θεραπεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ασθενείς χρησιμοποιούν ένα ειδικό φαρμακευτικό σαμπουάν και μέσα σε 4 ημέρες, ο ερεθισμός έχει υποχωρήσει, αρκεί να μην χρησιμοποιήσουν κανένα άλλο προϊόν για τα μαλλιά.

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιον μαζί σας μετά τη θεραπεία, συνιστούμε όμως να αποφύγετε την οδήγηση.

Στην DHI global αναφέρει: Hair dying should take place not earlier than 45 days after the session. Ενώ εδώ, αναφέρει χρήση νεσεσέρ και 30 ημέρες. Χρειαζόμαστε διευκρίνιση. Οι ασθενείς μπορούν να κουρευτούν 15 μέρες μετά τη μεταμόσχευση ενώ μπορούν να κάνουν χρήση νεσεσέρ μετά από περίπου 30 μέρες.

Ναι. Στην μεταμόσχευση μαλλιών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υγιή τριχοθυλάκια, τα οποία εκ γενετής τους αναπτύσσονται φυσιολογικά και δεν πέφτουν.

Μέσα σε μόλις 2 μήνες από τη μεταμόσχευση, θα αρχίσετε να βλέπετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας, ενώ σε 12 μήνες θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
 

FAQ's