Τελευταία Νέα - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Τελευταία νέα

To DHI Holistic Medical Hair Care Βελτιώνει την Ψυχική Υγεία και το Ευ Ζην των Ασθενών

Καθ. ΕΚΠΑ, Βασίλης Γοργούλης: «Οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation και παράλληλα, έχουν εφαρμόσει το Holistic Medical Hair Care της DHI, εμφανίζουν θεαματική μείωση των δεικτών του Οξειδωτικού Στρες»

DHI Academy Hellenic Μasters Meeting 2017

Η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με το νέο ολιστικό πρόγραμμα της DHI αποτελεί ζήτημα ψυχικής υγείας και ευ ζην του ασθενή.
Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα του DHI Academy Hellenic Masters Meeting 2017 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Η Direct Hair Implantation μειώνει το Οξειδωτικό Στρες!

Οι επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation έχει ευεργετικά αποτελέσματα όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία!

Οι χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης μαλλιών αυξήθηκαν κατά 60% παγκοσμίως

Ο παγκόσμιος όγκος των χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης μαλλιών που εκτελέστηκαν από το 2014 έως το 2016 αυξήθηκε κατά 60%, ενώ 635.189 επεμβάσεις διεξήχθησαν παγκοσμίως το 2016.

Η αντιοξειδωτική διατροφή το κλειδί για την υγεία της τρίχας

Η DHI Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 μια νέα συνεργασία με τη Natural Health Clinic και τη γνωστή διατροφολόγο Πασχαλέρη Ειρήνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την Ιατρική Ομάδα της DHI: «Δεν συστήνουμε τη χρήση Φιναστερίδης».

Η Εταιρεία DHI με σεβασμό στον άνθρωπο που πάσχει από ανδρογεννητική αλωπεκία και γνωρίζοντας τις παρενέργειες της αναγκαστικά χρόνιας χρήσης της φαρμακευτικής αυτής ουσίας, δεν συνέστησε ποτέ επίσημα μέσω του ιατρικού της τμήματος ή συνταγογράφησε τη φιναστερίδη.

Βιολογικό Τεστ DNA

Στην DHI Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε σε καινοτόμα ερευνητικά προγράμματα ώστε να ξεκαθαρίσουμε τη σύγχυση και να προσφέρουμε μια πλήρη ιατρική διάγνωση για όλους τους τύπους αλωπεκίας, τόσο για την ανδρική και όσο και για τη γυναικεία τριχόπτωση.

DHI Academy Masters Meeting 2017

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες απο το 25ό DHI Academy Masters Meeting

Μια κλινική που κάνει θαύματα

Ότι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη στην αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και όχι μόνο!

DHI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η μπουτικ κλινική που καινοτομεί

 

Στην παγκόσμια πρωτοπορία στον τομέα της διάγνωσης και της θεραπείας της τριχόπτωσης η DHI Θεσσαλονίκης. Καινοτομεί με το Hair Biology Test.

 

 

H DHI Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί ξανά!!

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να ξεκινάμε την συνεργασία μας με το τμήμα Ιστολογίας και Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Academy Masters Meeting 2017- Hair Holds The Key

 

Στο 25ό «Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού» θα δώσουν το παρών επιφανείς επιστήμονες από όλο τον κόσμο, διακεκριμένοι καθηγητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και υψηλοί προσκεκλημένοι από τον χώρο της αποκατάστασης του τριχωτού της κεφαλής.

Η ιστορία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

 

Σε αντίθεση με το παρελθόν, σήμερα η αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής είναι μια εξαιρετικά απλή και ανώδυνη υπόθεση, αρκεί βέβαια να εκτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς.

Διάλεξη του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη, στο Πανεπιστήμιο της Λυών

Ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group Κωνσταντίνος Γιώτης, θα μιλήσει σε εκπαιδευτικό σεμινάριο του Γαλλικού πανεπιστημίου “Glaude Bornard Lyon 1″

Διαφημιστικό σποτ της DHI με τον Μέμο Μπεγνή.

Δείτε το ολοκαίνουριο διαφημιστικό σποτ της DHI με τον Μέμο Μπεγνή.

Μέμος Μπεγνής: Η DHI είναι εγγύηση!

Για πρώτη φορά, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει το πρόβλημα τριχόπτωσης που αντιμετώπισε και την θεραπεία στην DHI

Η Πωλίνα Τριγωνίδου εμπιστεύτηκε την DHI Θεσσαλονίκης

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός εμπιστεύεται τη DHI για την ενδυνάμωση των μαλλιών τηςΗ ραδιοφωνική παραγωγός και αθλήτρια βόλεϊ Πωλίνα Τριγωνίδου εμπιστεύτηκε την DHI Θεσσαλονίκης για την ενδυνάμωση των μαλλιών της και μοιράζεται την εμπειρία της.

Μαλλιά για πάντα; Μόνο αν επιλέξεις σωστά.

Για την τριχόπτωση, μια από τις συχνότερες παθήσεις που απασχολεί χιλιάδες άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, αλλοιώνοντας την εικόνα και επηρεάζοντας την ψυχολογία και την κοινωνικότητά τους, η λύση είναι μία. Αυτή της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Τα 4 μυστικά της μεταμόσχευσης μαλλιών

dhi

Τέσσερα μυστικά της μεταμόσχευσης μαλλιών που θα έπρεπε να γνωρίζετε.

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ALL CEO GAME

Το DHI Global Medical Group συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, ALL CEO GAME, που διοργάνωσε η Marine Tours, χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» για τη στήριξη των παιδιών της «Φλόγας».

 

Ασφάλεια - Φυσικό Αποτέλεσμα - Μέγιστη Φύτρωση

Οι ασθενείς που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί απέναντι σε όσα ακούν αλλά και να πραγματοποιούν εξαντλητική έρευνα πριν καταλήξουν στην κλινική της επιλογής τους

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του DHI Global Medical Group

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του DHI Global Medical Group που έλαβε χώρα την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017, στο Half Note Jazz Club.

Συνεδρία εμφύτευσης στο σώμα

Η συνεδρία εμφύτευσης τριχών στο σώμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν να είναι ορατά στους επόμενους μήνες. Οι νέες τρίχες θα αναπτύσσονται κανονικά όπως ακριβώς και οι υπόλοιπες και φυσικά, δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ!

 

8 Μήνες Μετά τη Μεταχμόσχευση Μαλλιών

Σήμερα, κάτι λιγότερο από 8 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI, συγκρίνουμε τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου με αυτές πριν τη συνεδρία.

 

Έτσι άλλαξα την εικόνα και την ψυχολογία μου

nbomb2_DSC04939

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και θαυματουργά βότανα. Υπάρχει η γνώση, η εμπειρία και η απόδειξη τόσων ανθρώπων, όπως και εγώ, που αντιμετωπίσαμε μια και καλή το πρόβλημα της φαλάκρας με την εμφύτευση.

Η onmed.gr γράφει για τo σύστημα διάγνωσης της DHI

Το σύστημα διάγνωσης που θα σας βοηθήσει να νικήσετε την τριχόπτωση

Η iatropedia.gr γράφει για την DHI

τριχόπτωση

Τριχόπτωση: “Κλειδί” οι μέθοδοι έγκαιρης διάγνωσης και τεχνικής εμφύτευσης από την DHI, που θα σου αλλάξουν, όχι το κεφάλι, αλλά τη ζωή!

Δεν έχει ξαναγίνει! Αυτή η μέθοδος δε διδάσκεται πουθενά αλλού

Πρωτοποριακό! Για πρώτη φορά η παροχή γνώσης μιας τόσο σημαντικής επιστημονικής καινοτομίας λύνει το πρόβλημα χιλιάδων Ελλήνων

Το CNN Greece για το DHI Medical Group

DHI GLOBAL MEDICAL GROUP: O ελληνικός ιατρικός οργανισμός που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια σκηνή

 

Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Τουρκία: Η εφιαλτική εμπειρία ενός ασθενή

Πως ένας ασθενής με τριχόπτωση βρέθηκε να καλεί σε βοήθεια ενώ ο γιατρός του πρότεινε να καπνίσει ένα τσιγάρο για να… χαλαρώσει.

Σώσε τα μαλλιά σου online

iStock 519690248

Την ευκαιρία αυτή φαίνεται να δίνει η πρωτοποριακήεφαρμογή της DHI Θεσσαλονίκης που φέρνει τον ειδικό στο κινητό.

NewsBeast: DHI Θεσσαλονίκης, επί κεφαλής στα υγιή μαλλιά για πάντα

Με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Hair Biology Test και τροφές για την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες

Το νέο Hair Biology Test της DHI δίνει απαντήσεις στο ερώτημα για το αν το «οξειδωτικό στρες» έχει προκαλέσει αλλοίωση του DNA που ανιχνεύεται στα τριχοθυλάκια όλων όσων πάσχουν από Ανδρογενετική Αλωπεκία

 

Μια ιστορία με πολύ ενδιαφέρον: Η απόφαση που του άλλαξε τη ζωή!

Υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις, που έχουν να κάνουν με την αλλαγή ψυχολογίας, διότι πολύ απλά μερικές φορές στη ζωή αξίζει να εμπιστεύεσαι!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς στην DHI!

Για ολόκληρο τον Δεκέμβριο, κλείστε τη δική σας θεραπεία PRP με 20% έκπτωση και απαλλαγείτε οριστικά από την τριχόπτωση!

 

Για πρώτη φορά: Ακαδημαϊκή πιστοποίηση του ΕΚΠΑ για την Ιατρική Ομάδα της DHI

Η προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της DHI είναι η μοναδική παγκοσμίως που διδάσκεται σε δημόσια Πανεπιστήμια

Η DHI Θεσσαλονίκης στον Focus FM 103.6

Η DHI Θεσσαλονίκης στον Focus FM 103.6 με ολα τα νεότερα για την θεραπεία της τριχόπτωσης, από την Νο1 Κλινική στον κόσμο!!

Το πρώτο περιοδικό για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού.

Κατεβάστε δωρεάν και διαβάστε online το πρώτο τεύχος του περιοδικού Hairlines.

 

9.000 τρίχες σε μια μόνο συνεδρία!

Γίνεται να εμφυτευθούν 9.000 τρίχες σε μια μόνο συνεδρία; Ναι, στην DHI γίνεται!

 

Διαβάστε το άρθρο της MetroSport για το παραεμπόριο στη μεταμόσχευση μαλλιών

Για τη μεταμόσχευση μαλλιών, προσοχή στους επιτήδειους! Σε κέντρο του παραεμπορίου έχει εξελιχθεί, τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία. Μόνο στη διάρκεια του 2015, τα σχετικά έσοδα ξεπέρασαν τα 4.5 δις δολάρια.

Η DHI στην Dailyrecord

Σας αρέσουν τα πυκνά φρύδια; Λαχταράτε εκείνη τη μοδάτη γενειάδα; Πώς μπορούν τα παραμελημένα σας τριχοθυλάκια να ακολουθήσουν τις νέες τάσεις της μόδας;

 

Νέο Hair Biology Test: Ολοκληρωμένη διάγνωση για όλους τους τύπους της αλωπεκίας

Στα πλαίσια του ερευνητικού έργου που φέρει τον τίτλο «Μελέτη των αρχέγονων κυττάρων τριχοθυλακίων στον άνθρωπο: ανάδειξη νέων προοπτικών στην αποκατάσταση της τριχοφυΐας» διερευνάται ο ρόλος του μονοπατιού που ανιχνεύει και επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA στην ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία

Ο Δημήτρης Γαλανίδης κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI Θεσσαλονίκης

Δείτε βίντεο από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης εξηγεί γιατί εμπιστέυτηκε την DHI για το πρόβλημα τριχόπτωσής του

Όπως ο ίδιος λέει ο κύριος λόγος είναι ότι η DHI έχει γιατρούς να κάνουν τις μεταμοσχεύσεις.

Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών!

Μεταμόσχευση μαλλιών DHI χωρίς κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών και έπιστροφή στη δουλειά την επόμενη μέρα μετά τη συνεδρία!

Προσοχή Καταναλωτές: Ο Ιατρικός Τουρισμός για μεταμοσχεύσεις μαλλιών μπορεί να έχει δαπανηρές συνέπειες

Προσοχή στους απατεώνες… λέει με Ανακοίνωση της η Παγκόσμια Κοινότητα για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης στο πρόσφατο συνέδριο στο Las Vegas!!

Μεταμόσχευση μαλλιών μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς

DHI: Δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια των ασθενών, τιμούμε την εμπιστοσύνη τους!

Tα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας για την αποκατάσταση μαλλιών με βλαστοκύτταρα

Ο διακεκριμένος καθητής Βασίλης Γοργούλης, επικεφαλής του Τμήματος Ιστολογίας- Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα πρώτα συγκλονιστικά αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που διεξάγεται σε συνεργασία με το DHI Global Medical Group.

Μόλις 6 μήνες μετά την μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε το εντιπωσιακό αποτέλεσμα μόλις από τους πρώτους 6 μήνες.

Σακκάς Ευάγγελος, 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε την πορεία του ασθενή μέσα απο φωτογραφίες, 2 μήνες μετά την μεταμόσχευση μαλλιών.

Ακαδημαϊκή εκπαίδευση ιατρών στο «DHI Total Care System» στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στην θεραπευτική αντιμετώπιση της ανδρογενετικής -και άλλων μορφών- αλωπεκίας από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και την London Hair Restoration Training Academy

Σακκάς Ευάγγελος, 1 μήνα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε την πορεία του ασθενή μέσα απο φωτογραφίες, 1 μήνα μετά την μεταμόσχευση μαλλιών.

newsbeast.gr: Μεταμόσχευση μαλλιών η μόνη θεραπεία για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί τη μόνη ασφαλή και μόνιμη λύση για την τριχόπτωση.

Ποιος είναι ο κύκλος ζωής της τρίχας;

Η σχέση μας μαζί τους αγγίζει τα όρια του έρωτα. Όμως, πόσο καλά τις ξέρουμε και τι πραγματικά γνωρίζουμε για τη ζωή τους;

Το μέλλον της αποκατάστασης των μαλλιών μπορεί να «κρύβεται» στα βλαστοκύτταρα!

Πιστοί στο όραμα μας για αλλαγή του κόσμου της αποκατάστασης μαλλιών, επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, με σκοπό να συμβάλλουμε στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση και διαταραχές του τριχωτού.

Σακκάς Ευάγγελος, 10 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε την πορεία του ασθενή μέσα απο φωτογραφίες, 10 ημέρες μετά την μεταμόσχευση μαλλιων.

Μεταμόσχευση μαλλιών, Σακκάς Ευάγγελος.

Δείτε μέσα από βίντεο και φωτογραφίες τη δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών που κέρδισε ο τυχερός του διαγωνισμου Ευάγγελος Σακκάς.

Εμφανές αποτέλεσμα μόλις από τους πρώτους 6 μήνες.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι πραγματικά εγω! Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει..."

Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI

Επέλεξε την DHI για τη μεταμόσχευση μαλλιών του και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. 

Ο Στηβ Γιατζόγλου, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI

Το "λιοντάρι των παρκέ" που έγινε γνωστός για το αγωνιστικό του πάθος και φυσικά την χαρακτηριστική κόμη του, εμπιστεύτηκε τους ειδικούς της DHI για να καταπολεμήσει το πρόβλημα τριχόπτωσής του.

Academy Masters Meeting- Πανεπιστήμιο Αθηνών- 28 & 29 Μαίου 2016

Ακόμη ένα Academy Masters Meeting έφτασε στο τέλος του. Η φετινή συνάντηση, που για μια ακόμη χρονιά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τη London Hair Restoration Training Academy, ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες που έχουν διεξαχθεί στα συνολικά 24 χρόνια του θεσμού.

Δημήτρης Γαλανίδης, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Δείτε αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών του Δημήτρη Γαλανίδη, ενα χρόνο μετά.

Νικητής Διαγωνισμού

Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε τη δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών της DHI Θεσσαλονίκης και που σε λίγες μέρες θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα είναι ο Σακκάς Ευάγγελος!

Τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Follicular Unit Transplant (FUT- Strip)

Μάθετε περισσότερα για την πιο δημοφιλή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών των περασμένων δεκαετιών.

Τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Follicular Unit Extraction (FUE)

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Follicular Unit Extraction (FUE) παρουσιάστηκε το 2001 και αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην ιστορία των μεταμοσχεύσεων μαλλιών αφού για πρώτη φορά πραγματοποιούνταν μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στη συνέχεια μεταφύτευση τους στη λήπτρια περιοχή.

Επίσκεψη του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) στην κλινική της DHI στην Αθήνα

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 ο καθηγητής χειρουργικής ανατομίας και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), κύριος Παναγιώτης Ν. Σκανδαλάκης, επισκέφθηκε την κεντρική κλινική της DHI Global Medical Group στην Αθήνα.

Η DHI παρέλαβε το βραβείο EBA ως Εθνικός Πρωταθλητής στην κατηγορία «εστίαση στον πελάτη».

Η DHI Medical Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε μια ακόμη σημαντική διάκριση με την ανακήρυξη του οργανισμού ως «Εθνικού Πρωταθλητή» στα European Business Awards (EBA) 2014/2015, στην κατηγορία «εστίαση στον πελάτη».

Η Τεχνική Άμεσης Εμφύτευσης DHI στο France 2

Η Δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας παρουσίασε τις καινοτομίες της τεχνικής Άμεσης Εμφύτευσης Μαλλιών DHI.

DHI: Η ελληνική «επανάσταση» στον κλάδο της μεταμόσχευσης μαλλιών

Ο Γιώργος Κοτταρίδης μιλά για την εταιρεία, το ευρύ παγκόσμιο δίκτυό της και την τεχνογνωσία της που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες γιατρούς στο εξωτερικό στο fortunegreece.com. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.