Για τη μεταμόσχευση μαλλιών, προσοχή στους επιτήδειους! - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Διαβάστε το άρθρο της MetroSport για το παραεμπόριο στη μεταμόσχευση μαλλιών

 

Σε κέντρο του παραεμπορίου έχει εξελιχθεί, τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία. Μόνο στη διάρκεια του 2015, τα σχετικά έσοδα ξεπέρασαν τα 4.5 δις δολάρια

Παραεμπόριο και στη μεταμόσχευση μαλλιών! Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό. Δράστες, μη πιστοποιημένοι γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι προσφέρουν, μέσω διαδικτύου, οικονομικά πακέτα, σε συνδυασμό με... ταξίδια αναψυχής. Θύματα, ασθενείς που υποφέρουν από τριχόπτωση και παρασύρονται από τους αυτοαποκαλούμενους «ειδικούς», βάζοντας, χωρίς να το θέλουν, σε κίνδυνο την υγεία τους.

Σε κέντρο του παραεμπορίου έχει εξελιχθεί, τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία. Μόνο στη διάρκεια του 2015, τα σχετικά έσοδα, προιόν παραπλάνησης και εξαπάτησης, ξεπέρασαν τα 4,5 δις δολάρια! Παρά την πρόσφατη οδηγία του τουρκικού Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών μπορούν να εκτελούνται μόνο σε νοσοκομεία, στην Τουρκία λειτουργούν χιλιάδες παράνομες κλινικές, που δεν είναι στελεχωμένες από γιατρούς αλλά από άπειρους τεχνικούς που παρουσιάζονται ως «ειδικοί». Μάλιστα, οι παράνομες τούρκικες κλινικές, που λειτουργούν ακόμα και σε εντελώς ακατάλληλους ιδιωτικούς χώρους, έχουν εξαπλωθεί και σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, όπου κατορθώνουν να επιβιώνουν χάρη στην κάλυψη που τους προσφέρουν πιστοποιημένοι Τούρκοι γιατροί. Ετσι, το «μαύρο» χρήμα ρέει άφθονο, ενώ χιλιάδες ασθενείς μπλέκουν σε περιπέτειες, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα από την «περιποίηση» που τους προσφέρεται είναι, πολλές φορές, μη αναστρέψιμα...

Αποκατάσταση στην DHI

Πολλοί ασθενείς, που έχουν γίνει θύματα της κατάστασης αυτής, προσφεύγουν στην έμπειρη ιατρική ομάδα του DHI Global Medical Group, παγκόσμιου ηγέτη στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού από το 1970, ζητώντας βοήθεια. Είναι χαρακτηριστικές οι εκμυστηρεύσεις των γιατρών της DHI: «Τα αποτελέσματα από μεταμοσχεύσεις μαλλιών, που δεν γίνονται από γιατρούς, είναι τραγικά και έχουν οδυνηρές συνέπειες τόσο στην ψυχολογία των ασθενών όσο και στην τσέπη τους. Εχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με απίστευτες καταστάσεις, αφού οι επιτήδειοι είχαν καταστρέψει τόσο τη δότρια όσο και τη λήπτρια περιοχή των ασθενών. Κάποιες φορές, η διαδικασία αποκατάστασης είναι χρονοβόρα και πολύ ψυχοφθόρα και σε πολλές περιπτώσεις είναι ανέφικτο να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση».

Aπό την άλλη πλευρά, είναι εύλογο ότι οι ασθενείς που εξαπατώνται βγαίνουν ζημιωμένοι και οικονομικά, δεδομένου ότι τελικά υποχρεώθηκαν να υποβληθούν σε περισσότερες από μια μεταμοσχεύσεις μαλλιών για να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν από τους δήθεν ειδικούς και να έχουν ένα σχετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να προστατεύσει τους ασθενείς από τα νύχια των επιτήδειων, το ιατρικό team του DHI Global Medical Group επισημαίνει πως η επιλογή της κλινικής που θα αναλάβει τη μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να γίνεται μετά από προσεκτική έρευνα ώστε να αποφεύγονται οι παγίδες.

Στα κέντρα της DHI, πριν από κάθε θεραπεία τριχόπτωσης, οι ασθενείς υποβάλλονται στο προηγμένο διαγνωστικό τεστ για την τριχόπτωση, DSA. Στη συνέχεια, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από γιατρούς, που είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τη μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών στον κόσμο, την London Hair Restoration Training Academy. Η τεχνική της DHI είναι η πιο ασφαλής και αποτελεσματική παγκοσμίως, αφού προσφέρει μέγιστη φύτρωση και 100% φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μια ζωή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η DHI GLOBAL MEDICAL GROUP

Ενα όνειρο που ξεκίνησε πριν από 45 χρόνια στο Palo Alto της Καλιφόρνιας εξελίχθηκε σε μια Αυτοκρατορία. Όλα ξεκίνησαν από το όραμα ενός ανθρώπου, του Κωνσταντίνου Γιώτη, να προσφέρει οριστικές λύσεις σε όσους υποφέρουν από το βασανιστικό πρόβλημα της τριχόπτωσης. Το 1977 άνοιξε την πρώτη κλινική στην Αθήνα και εισήγαγε μια επαναστατική τεχνική εκπέμποντας με εκκωφαντικό τρόπο το μήνυμα της υψηλής ποιότητας και του εγγυημένου αποτελέσματος.

Το σλόγκαν πολύ οικείο στα αυτιά του κάθε Ελληνα: «DHI, το αποτέλεσμα μετράει».

 

Στα χρόνια που ακολούθησαν το DHI GLOBAL MEDICAL GROUP επεκτάθηκε σε χώρες μακρινές, όπως το Χονγκ Κονγκ, το Μεξικό, το Κουβέιτ και η Ινδία, που εξελίσσεται στη μεγαλύτερη αγορά στην Ασία, με 16 κλινικές. Ακολουθούν το Μαρόκο, το Βέλγιο, η Γλασκώβη, το Μάντσεστερ, η Πορτογαλία, που προστέθηκαν στην οικογένεια της DHI.

Σήμερα με τη δύναμη περισσότερων από 200.000 ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την DHI και με 56 κλινικές, το DHI GLOBAL MEDICAL GROUP γιορτάζει τα 45α του γενέθλια. Τώρα περισσότερο από ποτέ επενδύει στη γνώση και την καινοτομία, με στόχο  να ολοκληρωθούν η έρευνα και οι καινοτόμες θεραπείες στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μεταμόσχευση μαλλιών

DHI Global Medical Group

Στη Θεσσαλονίκη

Αγίας Σοφίας 37, τηλ. 2310 - 224693

 

πηγή Metrosport.gr