Μια ιστορία με πολύ ενδιαφέρον: Η απόφαση που του άλλαξε τη ζωή! - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Μια ιστορία με πολύ ενδιαφέρον: Η απόφαση που του άλλαξε τη ζωή!

 

Υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις, που έχουν να κάνουν με την αλλαγή ψυχολογίας, διότι πολύ απλά  μερικές φορές στη ζωή αξίζει να εμπιστεύεσαι!

Γίνεται μία απόφαση να ανεβάσει στο φουλ την ψυχολογία ενός ανθρώπου και να αλλάξει τη ζωή; Ίσως στην σημερινή εποχή να μην είναι τόσο εύκολο, αλλά να που συνέβη και καταγράφεται.  

Από πολλούς θεωρείται ως κάτι που δεν αποφασίζεται εύκολα, κάποιοι σίγουρα μπορεί να το βλέπουν με προκατάληψη. Όταν όμως συμβαίνει και βλέπεις τα αποτελέσματατότε σίγουρα αυτή η ιστορία έχει το δικό της, εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δεν είναι και πολύ σύνηθες στις μέρες μας να ακούς ευχάριστες ειδήσεις… 

 

Βέβαια, σύμφωνα με τη γνωστή αρχαία ρήση «συν Αθηνά και χείρα κίνει», έτσι έπραξε και ο γνωστός παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκη Δημήτρης Γαλανίδης.  Τι έκανε λοιπόν που τον ανέβασε τόσο και που σίγουρα δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα γινόταν τόσο εύκολα; Εμπιστεύτηκε  την DHI Θεσσαλονίκης για την αποκατάσταση της τριχόπτωσής του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Μιλάει από μόνο του και φαίνεται και μόνο βλέποντας τις φωτογραφίες με το «πριν» και το «μετά». Δεν έκανε καθόλου άσχημα όπως φαίνεται ξεκάθαρα…

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος»

 Ο Δημήτρης πήρε την απόφαση λοιπόν και προσχώρησε στην εμφύτευση μαλλιών από την DHI με την απλούστερη μέθοδο μεταμόσχευσηςπου είναι 100% ασφαλής και ανώδυνη. Το διαπίστωσε όταν αντίκρισε το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν εντυπωσιακό και το εξομολογείται ο ίδιος. «Ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ ότι πίστευα και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος», είπε αρχικά μιλώντας για την κίνησή του να εμπιστευτεί την DHI.

Ανεβασμένη ψυχολογία

Η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο και σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση. Το παραδέχεται ο Δημήτρης: «Ήταν πραγματικά πολύ πιο εύκολο από ότι το είχα στο μυαλό μου. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στο φουλ πλέον!». Πόσο εύκολα μια απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πράγματα… 

 

Σήμερα με τη δύναμη περισσότερων από 200.000 ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την DHI και με 56 κλινικές, το DHI GLOBAL MEDICAL GROUP γιορτάζει τα 45α του γενέθλια. Τώρα περισσότερο από ποτέ επενδύει στη γνώση και την καινοτομία, με στόχο  να ολοκληρωθούν η έρευνα και οι καινοτόμες θεραπείες στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών.

  

Περισσότερες πληροφορίες για τη μεταμόσχευση μαλλιών

DHI Global Medical Group

Στη Θεσσαλονίκη

Αγίας Σοφίας 37, τηλ. 2310 - 224693

 

Διαβάστε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο metroposport.gr.