NewsBeast: DHI Θεσσαλονίκης, επί κεφαλής στα υγιή μαλλιά για πάντα - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

NewsBeast: DHI Θεσσαλονίκης, επί κεφαλής στα υγιή μαλλιά για πάντα

DHI Θεσσαλονίκης, επί κεφαλής στα υγιή μαλλιά για πάντα

Με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης της τριχόπτωσης


ΥΓΕΙΑ
11:43
09/12/2016
 
 
DHI Θεσσαλονίκης, επί κεφαλής στα υγιή μαλλιά για πάντα
 

Η τριχόπτωση αποτελεί μια από τις πλέον διαδεδομένες παθήσεις για χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στην Ελλάδα. Μια πάθηση που αλλάζει την εξωτερική εμφάνιση, επηρεάζει την ψυχολογία, περιορίζει την κοινωνικότητα.

Για κάποιους, η άρνηση ή η αποδοχή και ο συμβιβασμός με τη νέα τους εμφάνιση είναι ο τρόπος αντιμετώπισης που επιλέγουν. Κάποιοι άλλοι, πάλι, πέφτουν θύματα αμφιβόλου ποιότητας και μηδενικού αποτελέσματος σκευασμάτων και συνταγών που κυκλοφορούν online, ξοδεύοντας λεφτά και ελπίζοντας να είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Όσο, όμως, η γνώση μας γύρω από την πάθηση εξελίσσεται, όσο οι παράγοντες που οδηγούν στην ανδρική ή γυναικεία αλωπεκία εντοπίζονται και αναλύονται, τόσο η λύση παραμένει μια, απλή και επιστημονικά τεκμηριωμένη: Αυτή της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μοναδική θεραπεία που αντιμετωπίζει ουσιαστικά το πρόβλημα, προσφέροντας υγιή και φυσικά μαλλιά για πάντα. Όταν, βέβαια, πραγματοποιείται από ειδικούς με εμπειρία, κατάρτιση και τεχνολογική υποστήριξη.

Στη θεραπεία αυτή, υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, τα οποία είναι γενετικά σχεδιασμένα να μην πέσουν ποτέ, εξάγονται και εμφυτεύονται στα σημεία όπου υπάρχει αραίωση.

hrglbmed2

Είναι μια διαδικασία που, αναλόγως του μεγέθους του προβλήματος, διαρκεί αρκετούς μήνες, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι ιδανικό, αλλά και η μετάβαση σε αυτό να γίνει ομαλά.

Η DHI Θεσσαλονίκης, επενδύοντας επί 45 χρόνια στη διαρκή ανάπτυξη της συγκεκριμένης θεραπείας και πραγματοποιώντας κατά μέσο όρο 120 θεραπείες ανά ημέρα, συγκεντρώνει και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης της πάθησης. Διασφαλίζοντας αποτελέσματα όσο το δυνατόν ταχύτερα και απολύτως άρτια.

Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας περιλαμβάνονται ειδικά σχεδιασμένα και πατενταρισμένα εργαλεία,  μέσω των οποίων και σε αντίθεση με άλλες τεχνικές που απαιτούν τη δημιουργία σχισμών ή τρυπών υποδοχής στη περιοχή του προβλήματος, ο γιατρός εμφυτεύει απευθείας τα τριχοθυλάκια χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό που λειτουργεί σε επιφάνειες μικρότερες του ενός χιλιοστού.

Έτσι, ο γιατρός έχει πλήρη έλεγχο σε ό,τι αφορά στο σημείο, το βάθος και τη γωνία εμφύτευσης του κάθε τριχοθυλάκιου. Δημιουργώντας το τριχωτό της κεφαλής που είχε προβλέψει αρχικά η φύση και αλλοίωσε η τριχόπτωση.

Με τον τρόπο αυτό η θεραπεία DHI περιορίζεται σε δύο μόνο στάδια. Στο πρώτο κατά το οποίο τα τριχοθυλάκια ελέγχονται, επιλέγονται τα υγιή και εξάγονται ανώδυνα.

Τα απομονωμένα τριχοθυλάκια διατηρούνται στις κατάλληλες συνθήκες εργαστηρίου μέχρι να αρχίσει η σταδιακή επαναφύτευσή τους με το DHI Implanter στο δεύτερο και τελικό στάδιο.

Από την στιγμή της επανατοποθέτησής τους, τα τριχοθυλάκια αρχίζουν να αναπτύσσονται φυσικά, στους χρόνους που η φύση ορίζει ανά περίπτωση.

Το απολύτως φυσικό αποτέλεσμα για τα αντρικά ή γυναικεία μαλλιά είναι, άλλωστε, ο τελικός στόχος κάθε θεραπείας που πραγματοποιείται στην κλινική της DHI Θεσσαλονίκης από γιατρούς εξειδικευμένους και πιστοποιημένους στη London Hair Restoration Academy. Ικανούς να πετύχουν ακόμη και την εμφύτευση 9.000 τριχών σε μία μόλις συνεδρία.

Για όσους ο συμβιβασμός με την εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αποδεκτή οδός, μια πρώτηδωρεάν διάγνωση μέσω του συστήματος DSA θα αξιολογήσει το πρόβλημα, θα προσδιορίσει τις αιτίες και θα διαμορφώσει το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας.

hrglbmed3

Διαβάστε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο NewsBeast.