Δεν έχει ξαναγίνει! Αυτή η μέθοδος δε διδάσκεται πουθενά αλλού - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Δεν έχει ξαναγίνει! Αυτή η μέθοδος δε διδάσκεται πουθενά αλλού

Δεν έχει ξαναγίνει, είναι κάτι μοναδικό στον επιστημονικό τομέα και σίγουρα ανεβάζει το επίπεδο της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η τεχνική μεταμόσχευσης της DHI Global Medical Group, είναι η μοναδική παγκοσμίως που διδάσκεται σε δημόσιο πανεπιστήμιο! Στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και πιο συγκεκριμένα στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» από το «Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης». Ήδη οι πέντε πρώτοι γιατροί της Ιατρικής ομάδας του DHI Global Medical Group ολοκλήρωσαν τις εργασίες και έλαβαν το «Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης» του ΕΚΠΑ, έχοντας επιτύχει στον πρώτο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος. Δηλαδή, είναι οι πέντε πρώτοι γιατροί που κατέχουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση και τίτλο δημόσιου πανεπιστημιακού ιδρύματος στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού!

Δεν είναι η πρώτη φορά, μα δε θα είναι σίγουρα η τελευταία

Σε εξέλιξη, όμως, βρίσκεται κι άλλο πρόγραμμα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των γιατρών από τους επιφανείς καθηγητές Χριστίνα Αντωνίου και Αλ. Στρατηγό. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη διάκριση για την DHI. Πολλά πανεπιστήμια και φορείς του Ευρωπαϊκού δημοσίου καθώς και αρκετές αρχές υγείας, το ISO και άλλοι φορείς πιστοποίησης ποιότητας αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν τα εκπαιδευτικά πρωτόκολλα που ανέπτυξε η εταιρία.

Ιατρική Σχολή: Ο πήχης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο

Δεν αργεί όμως το επόμενο βήμα… Αλλωστε, «εχθρός του καλού παραμένει το καλύτερο»…  Επίκειται η ίδρυση του πρώτου Πανεπιστημίου καιΙατρικής Σχολής της «DHI Global Medical Group» με αντικείμενο τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε διαταραχής  στα μαλλιά! Ετσι θα εκπαιδευτούν με τον πιο άρτιο τρόπο οι γιατροί από τον Οργανισμό που από το 1970 αποτελεί τον ηγέτη στην αποκατάσταση μαλλιών, με σημαντικές καινοτομίες που έκαναν αίσθηση παγκοσμίως.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχουν μόνο γιατροί που επιθυμούν να διδαχθούν το προηγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα «DHI Total Care System». Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 μέρες και συνολικά 80 ώρες ενώ μετά την επιτυχή παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος, στους συμμετέχοντες ιατρούς απονέμεται «Πιστοποιητικό Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης», που βεβαιώνει την εκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευσή τους στο «DHI Hair Restoration Specialization Course».

Το Πρόγραμμα εξειδίκευσης στην θεραπευτική αντιμετώπιση της ανδρογενετικής -και άλλων μορφών- αλωπεκίας συνδιοργανώνεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του ΕΚΠΑ και την London Hair Restoration Training Academy.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί παρακαλούνται όπως αποστείλουν τις αιτήσεις τους  στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο (+30) 6970112907

 

Διαβάστε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε απο την metrosport.gr