Έτσι άλλαξα την εικόνα και την ψυχολογία μου - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Έτσι άλλαξα την εικόνα και την ψυχολογία μου

 

 

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι γύρω από την αποκατάσταση της εικόνας ενός κεφαλιού που γνώρισε την τριχόπτωση. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να συνομιλήσει κανείς με κάποιον που δοκίμασε την εμφύτευση και να λύσει τις απορίες. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη Δημήτρης Γαλανίδης εμπιστεύτηκε την DHI Θεσσαλονίκης για την αποκατάσταση της τριχόπτωσής του και φυσικά τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους!

beforeafter

  • Πως πήρατε την απόφαση να προβείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών;

Η τριχόπτωση ήταν κάτι που άλλαζε την εικόνα μου και με ενοχλούσε. Ίσως κάποιοι να συνηθίζουν και να συμβιβάζονται με τη νέα τους εμφάνιση. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Εφόσον υπάρχει σίγουρη και αποτελεσματική λύση αντιμετώπισης του προβλήματος. Σκέφτηκα πως είμαι 30 χρονών, πολύ νέος για να έχω μια εικόνα που δεν θέλω. Και αποφάσισα να κάνω κάτι για αυτό. Μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI Θεσσαλονίκης και δικαιώθηκα.

  • Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Θα έλεγα πολύ λίγο. Χωρίζεται σε δύο στάδια. Στο πρώτο γίνεται ο έλεγχος και η εξαγωγή των τριχοθυλακίων. Στο δεύτερο, εμφυτεύονται τα υγιή τριχοθυλάκια εκεί που υπάρχει πρόβλημα. Στην περίπτωσή μου, η όλη διαδικασία κράτησε κάποιες ώρες και ήταν γενικά πολύ άνετη. Οι ιατρικές ομάδες της DHI είναι οι εμπειρότερες στον κόσμο, σε βαθμό που πετυχαίνουν -από ό,τι μου είπαν- ρυθμούς εμφύτευσης ακόμα και 9.000 τριχών ανά συνεδρία!

  • Αισθάνεται κανείς πόνο κατά την επέμβαση;

Όχι. Θα το περιέγραφα ως «τσιμπηματάκια» που όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι επίπονη διαδικασία και σίγουρα είναι πολύ πιο ανώδυνη από το απλά να κάθεσαι και να βλέπεις τα μαλλιά σου να φεύγουν.

DSC_0039

  • Μετά από πόσο καιρό ολοκληρώνεται η επούλωση και φυτρώνουν νέα μαλλιά;

Σε μια βδομάδα ήμουν ο παλαιός Δημήτρης. Ούτε σημάδια, ούτε τίποτε που θα μπορούσε να προδώσει το ότι έκανα εμφύτευση.

  • Είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;

Απόλυτα. Και μάλιστα διπλά. Τόσο για το γεγονός ότι έλυσα ένα πρόβλημα που άλλαζε την εμφάνισή μου, όσο και για το ότι δεν έμεινα άπραγος. Δεν προσποιήθηκα ότι δεν με νοιάζει ή να κάνω ότι δεν βλέπω την αλλαγή πάνω μου, όπως κάποιοι άλλοι. Είδα το πρόβλημα. Το παραδέχτηκα. Πήγα στην DHI Θεσσαλονίκης και το έλυσα.

DSC04969

  • Πριν προχωρήσετε σε μεταμόσχευση είχατε δοκιμάσει άλλη θεραπεία για την τριχόπτωση;

Είχα δοκιμάσει κάτι αμπούλες. Μάταιος κόπος και έξοδα.

  • Πόσο άλλαξε η καθημερινότητα σας μετά την επέμβαση;

Άλλαξε προς το καλύτερο γιατί άλλαξε η ψυχολογία μου και γιατί –βέβαια- επανάκτησα την εμφάνιση που είχα και ήθελα.

  • Τί θα προτείνατε σε κάποιον που ξεκινάει τώρα την έρευνα του σχετικά με τις θεραπείες της τριχόπτωσης;

Ξεκάθαρα DHI. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και θαυματουργά βότανα. Υπάρχει η γνώση, η εμπειρία και η απόδειξη τόσων ανθρώπων, όπως και εγώ, που αντιμετωπίσαμε μια και καλή το πρόβλημα της φαλάκρας με την εμφύτευση.

nbomb2_DSC04939

Διαβάστε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο parallaxi