Μια κλινική που κάνει θαύματα - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Μια κλινική που κάνει θαύματα

0

Μπαίνοντας στο υπέροχο διατηρητέο κτίριο της Αγίας Σοφίας δεν μπορείς καν να φανταστείς τι θα συναντήσεις λίγο πιο πάνω ανεβαίνοντας τις σκάλες του. Η ανακαίνιση του παλαιού αστικού διαμερίσματος του κέντρου και η μετατροπή σε μια μοναδικής αισθητικής και εξοπλισμού κλινική είναι πραγματικά από τα πιο ενδιαφέροντα project που είδαμε στην πόλη τελευταία.

Καθώς μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις τους στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Κοτταρίδης, διευθυντής ανάπτυξης του group DHI,  που ήρθε από τη Βρετανία και ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Μόσχα, μοιάζει πραγματικά περήφανος για το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης. Και πως να μην είναι άλλωστε. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι μοναδικό.

Όταν πρωτοήρθα στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2012 είδα 15 κτίρια μας λέει. Όταν το είδα σκέφτηκα πως αυτό είναι το κτίριο που μας χρειάζεται. Έγινε μια μεγάλη ανακατασκευή και βλέπετε αυτό το αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που μπαίνουν εδώ είναι αγχωμένοι, δεν θέλουν να τους δημιουργείται η αίσθηση ενός κλινικού χώρου αμιγώς, πρέπει να χαλαρώνουν για να εκφράσουν το πρόβλημα τους. H Θεσσαλονίκη διαφοροποιήθηκε αρκετά από την Αθήνα.

Η παραμονή ενός ανθρώπου εδώ μπορεί να διαρκέσει από δύο έως επτά ώρες. Με τα διαλείμματα, το ελαφρύ γεύμα που παρέχουμε και τελειώνουμε το απόγευμα. Εδώ βρισκόμαστε 4 χρόνια. Μαζί μας εργάζονται ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και προσωπικό διοικητικό που δίνουμε μεγάλη βαρύτητα. Εδώ είναι ένας χώρος medical, είναι ιατρική πράξη. Εξειδικευόμαστε μόνο σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλουμε να μας μπερδεύουν με κέντρα αδυνατίσματος, αισθητικής κλπ. Κάνουμε μια εντελώς διαφορετική δουλειά εδώ και το προσωπικό μας ειδικεύεται σε αυτή την κατεύθυνση.

Οι δέκα εργαζόμενοι, γιατροί, προσωπικό, νοσηλευτές βοηθούν στην κατεύθυνση της προσπάθειας μας καθώς η κλινική ανήκει σε ένα παγκόσμιο group. Αυτό που κάνει η DHI είναι να οδηγεί τις εξελίξεις και να προάγει την έρευνα. Ξεκινάμε μια συνεργασία με το ΑΠΘ για ένα τεστ DNA για το τι προκαλεί ένα περιστατικό στρες στα θυλάκια. Με δείγμα που παίρνουμε από ένα σημείο του τριχωτού μέσα σε μια βδομάδα έχουμε απαντήσεις για το τι συμβαίνει. Παρόμοια συνεργασία έχει ξεκινήσει η κλινική της Αθήνας και με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εδώ στη Θεσσαλονίκη η συνεργασία είναι με το τμήμα Εμβρυολογίας και ιστολογίας.

 Από τις κλινικές μας σε 26 χώρες η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα καινοτομούν στην έρευνα και τη συνεργασία με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Από την εποχή που ο κ. Γιώτης ξεκίνησε την κλινική στην Καλιφόρνια μέχρι σήμερα έχουν γίνει άλματα. Η νέα εξαιρετική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, χωρίς ουλές και ράμματα, με μεγάλη βιωσιμότητα μοσχευμάτων, με 100% φυσικό αποτέλεσμα έδωσε μεγάλη ώθηση.

Πολλοί πελάτες μας στον κόσμο άνοιξαν σήμερα κλινικές DHI ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα που είδαν σε κείνους. Ένα σημαντικό για μας θέμα είναι το διαρκές follow up με τον πελάτη μετά την επέμβαση. Που φτάνει μέχρι τους 18 μήνες με ραντεβού από κοντά. Βλέπουμε την πρόοδο, τις ανησυχίες τους. Παραμένουν φίλοι μας και μένουμε κοντά τους. Έχουμε αρκετά αυξημένα πια και γυναικεία περιστατικά, με αύξηση της τριχόπτωσης στις γυναίκες, λόγω του τρόπου ζωής, της ταλαιπωρίας των μαλλιών, με βαφές, κλπ, η διατροφή, το άγχος. Γυναίκες μετά τα τριάντα κυρίως. Όπως και ανδρών ή γυναικών που ζητούν αποκατάσταση τριχών σε γένια ή φρύδια. Συχνά κάνουμε διορθωτικές επεμβάσεις σε ανθρώπους που είχαν πάει πριν σε αμφιλεγόμενα κέντρα με μικρό αλλά τελικά καταστροφικό κόστος.

Η κλινική της Θεσσαλονίκης θα σας εντυπωσιάσει και σας όπως και μας. Ένα διαφορετικό μοντέλο αντιμετώπισης ενός προβλήματος που ξεκινά από το ίδιο το κτίριο, τους ανθρώπους που σε υποδέχονται, τις μεθόδους που εφαρμόζουν, τη μετέπειτα φροντίδα τους για ενάμιση χρόνο, τη συνεργασία με τους ειδικούς του ΑΠΘ και τόσα άλλα. Το DHI Global Medical Group μετράει 47 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της αποκατάστασης μαλλιών. Με 62 κλινικές παγκοσμίως, έχει καταφέρει να βοηθήσει πάνω από 200.000 ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα τριχόπτωσης. Στη DHI Θεσσαλονίκης προσφέρονται επαναστατικές θεραπείες κατά της ανδρικής αλλά και της γυναικείας τριχόπτωσης, μέσα από ένα πρόγραμμα που βασίζεται και εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες και είναι σχεδιασμένο να καλύψει κάθε σας προσδοκία. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί της DHI Θεσσαλονίκης συμβάλλουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προσωποιημένου προγράμματος θεραπείας.

DHI, Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 231 022 4693