Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI

 

Επέλεξε την DHI για τη μεταμόσχευση μαλλιών του και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Μανώλης Μαυρομουστακάκης έλυσε το πρόβλημα της τριχόπτωσης μια για πάντα, χάρη στην DHI, και δηλώνει:

"Κάποια στιγμή, λόγω τριχόπτωσης, έπρεπε να κουρεύω τα μαλλιά μου όλο και πολύ κοντά για να μη δείχνει άσχημο το κεφάλι μου. Επίσης, η αραίωση στα μαλλιά, με έκανε να φαίνομαι μεγαλύτερος σε ηλικία απ ότι πραγματικά είμαι. Μετά από μεγάλη έρευνα στο ιντερνέτ και αφού είδα παραδείγματα, βίντεο και φωτογραφίες κατέληξα στην DHI για ευνόητους λόγους. Έπειτα από την πρώτη επίσκεψη στην DHI δε χρειαζόταν να δοκιμάσω τίποτα άλλο. Ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα και έπρεπε να έρθω οπωσδήποτε εδώ. Σήμερα βλέπω τις φωτογραφίες του πριν και μετά και παρατηρώ πόσο μεγάλη είναι η διαφορά".

Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών η ιατρική ομάδα της DHI εξήγαγε και μεταφύτευσε συνολικά 7.804 τρίχες (3.655 τριχοθυλάκια). 

 

 

 

Φωτογραφίες πριν 

Φωτογραφίες μετά