Ακαδημαϊκή εκπαίδευση ιατρών στο «DHI Total Care System» στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Ακαδημαϊκή εκπαίδευση ιατρών στο «DHI Total Care System» στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

 

Πρόγραμμα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης ιατρών στις θεραπείες της ανδρογενετικής -και άλλων μορφών- αλωπεκίας, που θα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, καθώς και πρακτική εξάσκηση, οργανώνεται στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα μαθήματα (εξ αποστάσεως και απευθείας) και η πρακτική εκπαίδευση θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου με Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους την καθηγήτρια Δερματολογίας στο Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» και Διευθύντρια της A’ Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων, κ. Χριστίνα Αντωνίου, και τον καθηγητή κ. Αλ. Στρατηγό.

Στο πρόγραμμα αυτό, που αφορά στην εκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση ιατρών στον τομέα της θεραπευτικής αντιμετώπισης της ανδρογενετικής -και άλλων μορφών- αλωπεκίας, το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο συνεργάζεται με τη London Hair Restoration Training Academy. Πιο αναλυτικά, ιατροί από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ακαδημαϊκού τύπου εκπαίδευση στις θεραπείες της ανδρογενετικής -και άλλων μορφών- αλωπεκίας, και να διδαχθούν το προηγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα «DHI Total Care System». Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι 10 μέρες και συνολικά 80 ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα έχουν μόνο ιατροί. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος, θα απονέμεται στους συμμετέχοντες ιατρούς Πιστοποιητικό Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, που θα βεβαιώνει την εκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευσή τους στο «DHI Total Care System».

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τις αιτήσεις τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες στο (+30) 6970112907