Ο Δημήτρης Γαλανίδης κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI Θεσσαλονίκης - DHI Thessaloniki
Νέα & Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για την τριχόπτωση και τις μεθόδους θεραπείας. Μάθετε όλες τις τελευταίες επιτυχίες της DHI Medical Group στην αποκατάσταση μαλλιών.

Ο Δημήτρης Γαλανίδης κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI Θεσσαλονίκης

Στις κλινικές της DHI, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία που επιτρέπει στον ασθενή να παρακολουθεί τηλεόραση, να ακούει μουσική και γιατί όχι, να βγει ζωντανά στον αέρα μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και να μιλήσει για την εμπειρία του! Πόσο μάλλον όταν ο ασθενής είναι ο γνωστός παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Γαλανίδης.

Στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε όλα όσα ειπώθηκαν τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μεσημεριανό Σου Σου» όταν η Πωλίνα Τριγωνίδου επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γαλανίδη την ώρα που πραγματοποιούσε μεταμόσχευση μαλλιών στο κέντρο της DHI στην Θεσσαλονίκη (Αγ. Σοφίας 37, τηλ 2310.224693). Άνετος και χαλαρός, ο Δημήτρης της εξήγησε πως νιώθει κατά τη διαρκεία του session και τόνισε πως δεν έχει κανένα άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα και δείτε βίντεο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης.

100% Transparency, only at DHI!

Posted by Dimitris Galanidis A on Monday, 17 October 2016

 

Ο Dimitris Galanidis A μιλάει τηλεφωνικά στην εκπομπή "Μεσημεριανό Σου-Σου" και μας εξηγεί πόσο άνετος και χαλαρός νιώθει κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών στη DHI Θεσσαλονίκης. Είναι επίσης τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα και χωρίς άγχος που δεν ξεχνάει να αναφερθεί ακόμα και στο πιάτο ημέρας στο "Σταφύλι". Εμπιστευτείτε την DHI για ένα σίγουρο και ανώδυνο αποτέλεσμα. Μεταμόσχευση μαλλιών μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς!

Posted by DHI Θεσσαλονίκη on Monday, 17 October 2016

 

Second day with Dimitris Galanidis A

Posted by DHI Θεσσαλονίκη on Tuesday, 18 October 2016