Ευάγγελος Σακκάς - DHI Thessaloniki
DHI Cases | The ExperienceΟ μεγάλος τυχερός που κέρδισε τη δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών της DHI Θεσσαλονίκης είναι ο Σακκάς Ευάγγελος!

Ο Ευάγγελος είναι 23 ετών, εργάζεται ως νοσηλευτής και ζει στην Θεσσαλονίκη ενώ κατά τη διάρκεια του διαγνωστικού τεστ DSA, διαπιστώθηκε πως παρουσιάζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης στις ζώνες Α, Β και Γ.

Αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο νικητής του διαγωνισμού επισκέφτηκε την κλινική της DHI στην Θεσσαλονίκη (Αγίας Σοφίας 37) και με διάπλατο χαμόγελο, δήλωσε:

«DreamHopeinspiration.

Τρεις λέξεις το σήμα κατατεθέν της μεγαλύτερης κλινικής εμφύτευσης μαλλιών στον κόσμο!
Η ελπίδα μου να κερδίσω το διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όνειρό μου, να αποκτήσω πίσω τα χαμένα μου μαλλιά, κάτι που είναι σίγουρο πως θα πετύχει με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η 
DHI.Μια κλινική η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη σε πολύ κόσμο και ιδιαίτερα σε εμένα. Για αυτό τον λόγο με το που είδα τον διαγωνισμό στη  σελίδα της DHI δήλωσα αμέσως συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την DHI
 Θεσσαλονίκης για την ευκαιρία που μου δίνει στο να αλλάξω σελίδα στη ζωή μου και να προχωρήσω μπροστά με αυτοπεποίθηση.» ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον διευθυντή της DHI στην Θεσσαλονίκη και της DHI  στην Σκωτία , κ. Γιώργο Κοτταρίδη.

Η Mega συνεδρία θα πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου. 

10 μήνες μετά τη μεταμόσχευση


 

2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση
 

1 μήνα μετά τη μεταμόσχευση

 

 

10 μέρες μετά τη μεταμόσχευση

 

 

 

Τη μέρα της μεταμόσχευσης μαλλιών