Κωνσταντίνος Τσαγκάνης - DHI Thessaloniki
DHI Cases | The ExperienceΟ Κώστας Τσαγκάνης κέρδισε μια δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών από την DHI.

Ο Κώστας είναι 27 ετών, εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου και ζει στην Αθήνα ενώ κατά τη διάρκεια του διαγνωστικού τεστ DSA, διαπιστώθηκε πως παρουσιάζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης στις ζώνες Α, Β και Γ.

Αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο νικητής του διαγωνισμού επισκέφτηκε την κλινική της DHI και με διάπλατο χαμόγελο, δήλωσε πως ανυπομονεί για τη στιγμή της μεταμόσχευσης!

«Είμαι ενθουσιασμένος και πραγματικά, δεν πιστεύω στην τύχη μου! Ήταν κάτι που σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό και δεν το έκρυβα ποτέ, ούτε από τους φίλους ούτε από τον κοινωνικό μου περίγυρο. Γι αυτό άλλωστε μόλις είδα τον διαγωνισμό της DHI, έστειλα αμέσως τη συμμετοχή μου! Στάθηκα πολύ τυχερός και ανυπομονώ για τη μέρα της μεταμόσχευσης! Θέλω να ευχαριστήσω την DHI για αυτή τη μεγάλη προσφορά» ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον διευθυντή της DHI κ. Γιώργο Στάθη.

Η Giga συνεδρία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουνίου.
 

8 μήνες μετά τη μεταμόσχευση

Σήμερα, κάτι λιγότερο από 8 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI, συγκρίνουμε τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου με αυτές πριν τη συνεδρία. 

5 μήνες μετά τη μεταμόσχευσηΟι ασθενείς με τριχόπτωση που επισκέπτονται την DHI, συχνά αναρωτιούνται: “Αν κάνω μεταμόσχευση μαλλιών, πότε θα βγάλω μαλλιά και σε πόσο καιρό θα είναι εμφανής η διαφορά του πριν και μετά;”

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκεται στις φωτογραφίες του 27χρονου Κωνσταντίνου Τσαγκάνη που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική DHI Direct In και είδε την εμφάνιση του να αλλάζει ριζικά μέσα σε πέντε μήνες!

Ο ίδιος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πέντε μηνών (η φύτρωση ολοκληρώνεται 12 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών) ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δότρια περιοχή του, η οποία δείχνει κυριολεκτικά ανέγγιχτη, χωρίς κανένα απολύτως σημάδι που να μαρτυρά πως ο ασθενής έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών.
 

 

 

70 μέρες μετά τη μεταμόσχευση

 

Μια από τις πιο συνηθισμένες απορίες των ασθενών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να λύσουν μια για πάντα το πρόβλημα τριχόπτωσης που τους ταλαιπωρεί, είναι η εικόνα που θα έχουν στο επόμενο διάστημα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να κυκλοφορούν με καπέλα και σκούφους προκειμένου να καλύψουν πιθανά σημάδια και ουλές. Ασφαλώς, πρόκειται μια εντελώς εσφαλμένη άποψη αφού στην DHI η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απλή, ανώδυνη και σε αντίθεση με άλλες τεχνικές, δεν περιλαμβάνει σημάδια, ουλές και ράμματα. Το αληθές του λόγου έρχεται να επιβεβαιώσει η περίπτωση του Κωνσταντίνου Τσαγκάνη, του υπερτυχερού που πριν από 70 ημέρες πραγματοποίησε μια δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, η πρόοδος της μεταμόσχευσης μαλλιών συνεχίζεται απόλυτα φυσιολογικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και η καθημερινότητα του κυλάει ομαλά, όπως και πριν από τη μεταμόσχευση.

«Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, νομίζω πως είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Συνεχίζω κανονικά την εφαρμογή Μινοξιδίλης στη λήπτρια περιοχή, κάθε πρωί και βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πρόσεχα να μην είμαι εκτεθειμένος στον ήλιο. Στο επόμενο διάστημα, αναμένω φουλ φύτρωση και γενικά, είμαι ανυπόμονος αλλά όχι αγχωμένος».

Η δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών του 27χρονου Κώστα, πραγματοποιήθηκε στην κλινική της DHI Αθηνών (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30) το διήμερο της Παρασκευής 17 και Σαββάτου 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του διήμερου session, το ιατρικό team της DHI εξήγαγε και εμφύτευσε συνολικά 2.903 Grafts (6.198 τρίχες).

 

20 μέρες μετά τη μεταμόσχευση

 

Συχνά, πολλοί ασθενείς αναρωτιούνται: “Αν κάνω μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI, πόσο γρήγορη θα είναι η ανάρρωση και πόσο σύντομα θα μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά και τις καθημερινές μου δραστηριότητες;»

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκονται στις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Τσαγκάνη που 20 μέρες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Direct έχει επιστρέψει κανονικά στην εργασία του ενώ ασκεί όλες τις αγαπημένες του δραστηριότητες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Αν και δεν έκρυψα ποτέ από κανέναν πως έκανα μεταμόσχευση μαλλιών, ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν προσέξει. Πραγματικά, δεν φαίνεται τίποτα και αυτό μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν περίμενα τόσο γρήγορη ανάρρωση» δηλώνει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Βρίσκομαι μόλις 20 μέρες μετά τη μεταμόσχευση και η ζωή μου κυλάει όπως ακριβώς και πριν, χωρίς καμία αλλαγή. Πηγαίνω στη δουλειά μου, βγαίνω με τις παρέες μου, απολαμβάνω το καλοκαίρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος από το σχεδιασμό της hairline. Πιστεύω πως μετά από μερικούς μήνες, η εικόνα μου θα έχει αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο«.

Η δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών του 27χρονου Κώστα, πραγματοποιήθηκε στην κλινική της DHI Αθηνών (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30) το διήμερο της Παρασκευής 17 και Σαββάτου 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του διήμερου session, το ιατρικό team της DHI εξήγαγε και εμφύτευσε συνολικά 2.903 Grafts (6.198 τρίχες).

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε βήμα βήμα την πορεία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Κωνσταντίνου Τσαγκάνη.

 

4 μέρες μετά τη μεταμόσχευση

 

Μόλις τέσσερις μέρες μετά τη δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία υπεβλήθει, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάνης επισκέφτηκε την DHI Αθήνας  προκειμένου να εξεταστεί από την ιατρική ομάδα της DHI. «Αισθάνομαι εξαιρετικά και μέχρι στιγμής, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα» δήλωσε ο ίδιος και τόνισε: «Παλαιότερα, πίστευα πως το μετεγχειρητικό στάδιο της μεταμόσχευσης μαλλιών, περιλαμβάνει αρκετούς πόνους και ενοχλήσεις. Ωστόσο, δεν έχω νιώσει τίποτα από τα δυο. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης, πέρασα πιο ευχάριστα απ ότι περίμενα. Τώρα, η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα και ειλικρινά, νιώθω πολύ χαρούμενος που η DHI μου έδωσε την ευκαιρία να λύσω το πρόβλημα της τριχόπτωσης μια και καλή, για πάντα! Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά!»

Η δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών του 27χρονου Κώστα, πραγματοποιήθηκε στην κλινική της DHI Αθηνών  το διήμερο της Παρασκευής 17 και Σαββάτου 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του διήμερου session, το ιατρικό team της DHI εξήγαγε και εμφύτευσε συνολικά 2.903 Grafts (6.198 τρίχες).

 

 

 

Την ημέρα της μεταμόσχευσης μαλλιών

 

Όταν του ανακοινώθηκε πως ήταν ο υπέρ τυχερός της κλήρωσης για μια δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάνης δε μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του και φυσικά, ανυπομονούσε για τη μεγάλη στιγμή. Σήμερα, λίγες μόλις μέρες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία επεβλήθη, ο Κωνσταντίνος δηλώνει πιο χαρούμενος από ποτέ και έτοιμος να υποδεχτεί τα νέα του μαλλιά!

Η δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών του 27χρονου Κώστα, πραγματοποιήθηκε στην κλινική της DHI Αθηνών το διήμερο της Παρασκευής 17 και Σαββάτου 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του διήμερου session, το ιατρικό team της DHI εξήγαγε και εμφύτευσε συνολικά 2.903 Grafts (6.198 τρίχες).

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης εμφανίστηκαν στην ηλικία των 19 ετών ενώ τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα οξύνθηκε λόγω σπουδών και υπερβολικού άγχους. Παρά το γεγονός πως στο παρελθόν είχε κάνει χρήση φαρμακευτικών προϊόντων κατά της τριχόπτωσης, το πρόβλημα δεν είχε αντιμετωπιστεί και έτσι, το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τη λύση της μεταμόσχευσης μαλλιών, απόφαση που είχε γνωστοποιήσει στους συγγενείς και φίλους του.

«Προσωπικά, δεν θεωρώ πως η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ταμπού και δεν είχα κανένα λόγο να το κρύψω. Άλλωστε, ήμουν σίγουρος πως κάποια μέρα θα χάσω όλα τα μαλλιά μου αφού στο σόι του πατέρα μου είναι όλοι… καραφλοί» ανέφερε χαριτολογώντας ο 27χρονος Κώστας και συμπλήρωσε: «Η διαδικασία ήταν πιο απλή απ ότι φανταζόμουν και καθόλου επίπονη. Αντίθετα, ήμουν πολύ χαλαρός και άνετος ενώ υπήρξαν στιγμές που με πήρε ακόμη και ο ύπνος. Το ιατρικό προσωπικό της DHI ήταν άψογο και εξαιρετικά συνεργάσιμο καθ όλη τη διάρκεια της επέμβασης ενώ οι εγκαταστάσεις της DHI είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Μέχρι στιγμής, η επούλωση είναι ομαλή και απόλυτα φυσιολογική. Ενοχλήσεις δεν έχω αισθανθεί σχεδόν καθόλου. Φυσικά, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, ανυπομονώ να δω τις νέες μου τρίχες. Μέχρι τότε, απλά κάνω υπομονή».

 

Φωτογραφίες πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI

 

Φωτογραφίες αμέσως μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI

 

Νικητής Διαγωνισμού