Ακαδημία DHI - DHI Thessaloniki

 

Η Μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών παγκοσμίως!

 

Στον συκεκριμένο κλάδο, το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δεν εκπαιδεύονται καταλλήλως.

Τα μαλλιά και γενικότερα τα προβλήματα στο τριχωτό του κεφαλιού αποτελούν ειδικότητα ή υπο-ειδικότητα σε σχολές του ιατρικού κλάδου, με αποτέλεσμα οι σπουδαστές-γιατροί να μην αποκτούν σωστή και μεθοδευμένη γνώση και εξάσκηση.

Συνήθως, όσοι από τους γιατρούς αναζητούν να μάθουν περισσότερα για τον συγκεκριμένο κλάδο, καταλήγουν σε μικρής διάρκειας σεμινάρια και στη συνέχεια θεωρούν ότι έχουν γνώση του αντικειμένου, με αποτέλεσμα να εξασκούν πρακτικές αποκατάστασης μαλλιών χωρίς πάντα να τις εφαρμόζουν σωστά. Πιο συγκεκριμένα, δοκιμάζουν τις μεθόδους σαν πρακτική εξάσκηση πάνω σε ασθενείς που δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται στα χέρια ενός ερασιτέχνη, μέχρι να μάθουν σωστά την τεχνική.

Φυσικά, με αυτόν τον τρόπο δεν μαθαίνουν οι γιατροί τη σωστή ροή και πρακτική της διαδικασίας. Με μόλις λίγες ώρες εκπαίδευσης σε ένα μικρό σεμινάριο δεν παίρνουν τα σωστά θεμέλια για να αναπτύξουν με επιτυχία τις πρακτικές αποκατάστασης μαλλιών.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, το 2009 ιδρύσαμε την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών DHI στο Λονδίνο. Από τότε, πάνω από 150 γιατροί και ιατρικό προσωπικό έχουν λάβει εκπαίδευση και πιστοποίηση, αριθμός που ολοένα και αυξάνεται.

 

  

 

 

 

 

 

London DHI hair restoration academy limited new logo.

Σωστή Εκπαίδευση – Η καρδιά της Καινοτομίας

Η Ακαδημία της DHI είναι παγκοσμίως το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο που ειδικεύεται στις μεθόδους και θεραπείες σχετικά με το τριχωτό του κεφαλιού.

Η διαδικασία εκπαίδευσης που παρέχουμε σε γιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με τον κλάδο, είναι πλήρως μελετημένη και μεθοδευμένη, με τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας (SOPs) και αυστηρά εκπαιδευτικά πρωτόκολλα.

Πολλά πανεπιστήμια του Ευρωπαϊκού δημοσίου καθώς και αρκετές αρχές υγείας, το ISO και λοιποί φορείς πιστοποίησης ποιότητας αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν τα εκπαιδευτικά πρωτόκολλα που αναπτύξαμε, γεγονός που μας καθιστά πολύ περήφανους.

Το επόμενό μας βήμα είναι να ιδρύσουμε το πρώτο Πανεπιστήμιο – Ιατρική Σχολή με αντικείμενο τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε διαταραχής σχετική με το τριχωτό του κεφαλιού και γενικότερα των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στη σωστή εκαπίδευση των γιατρών και όσων επαγγελματιών του ιατρικού κύκλου ασχολούνται με τον συγκεκριμένο κλάδο.

 

 

Academy Masters Meeting

 

Η συγκέντρωση της χρονιάς, γίνεται μια φορά το χρόνο στο Σούνιο. Επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνία του πλανήτη μαζεύονται για να αναλύσουν όλα τα νέα και μαζί να καταλήξουν σε νέες ιδέες και τεχνικές που θα απογειώσουν τη διαδικασία αποκατάστασης μαλλιών.