Ενημέρωση σπουδαστών ΙΕΚ Ευόσμου από τη DHI Θεσσαλονίκης

​​iek stin dhi thessalonikis

Ενημέρωση σπουδαστών ΙΕΚ Ευόσμου από τη DHI Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

21 σπουδαστές του ΙΕΚ Ευόσμου επισκέφτηκαν χτες την DHI Θεσσαλονίκης στην Αγίας Σοφίας 37, για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της αποκατάστασης των μαλλιών. Το προσωπικό της κλινικής παρουσίασε στους φοιτητές την ιστορία των 48 χρόνων του DHI Medical και τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης.

Έγινε αναφορά στην διαδικασία της διάγνωσης που χρησιμοποιεί η DHI (ψυχολογικοί παράγοντες, κλινική εξέταση, ιατρικό ιστορικό, σχεδιασμός) και πραγματοποιήθηκαν live μετρήσεις σε έναν από τους σπουδαστές του ΙΕΚ. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν ζωντανά την διαδικασία τοποθέτησης τριχοθυλακίων  και το εξειδικευμένο προσωπικό της DHI Θεσσαλονίκης απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις των σπουδαστών.

​​iek stin dhi thessalonikis

​​iek stin dhi thessalonikis

Στο τέλος της επίσκεψης έλαβαν δώρο από ένα σαμπουάν της DHI, ενημερωτικό υλικό και ένα DVD με σχετικές πληροφορίες για τον όμιλο του DHI Medical Group. Οι εντυπώσεις που έμειναν ήταν πολύ θετικές: "Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε αρχικά που μας δεχτήκατε στο χώρο σας και έπειτα για την τόσο καλή και ζέστη φιλοξενία σας. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μας κ τους μαθητές μας" δήλωσε η Κλέοντα Στέλλα, καθηγήτρια του τμήματος κομμωτικής.

​​iek stin dhi thessalonikis

Η DHI Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε για το 2018 ως η καλύτερη κλινική αποκατάστασης μαλλιών στο κόσμο. Συνεργάζεται με το τμήμα Ιστολογίας και Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για τη διεξαγωγή του διαγνωστικού τεστ τριχόπτωσης DSA, Hair Biology Test, το οποίο δίνει απαντήσεις στο ερώτημα για το αν το οξειδωτικό στρες έχει προκαλέσει αλλοίωση του DNA που ανιχνεύεται στα τριχοθυλάκια όλων όσων πάσχουν από Ανδρογενετική Αλωπεκία και ουσιαστικά, χαρτογραφεί το παρελθόν, παρόν και μέλλον του τριχωτού της κεφαλής.
​​iek stin dhi thessalonikis

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp