Φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη των πυρόπληκτων

mesma

Φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

αφισα

 

Η DHI Θεσσαλονίκης δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, που διοργανώνεται από το ΜΕΣΜΑ Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής. Με τους: Τσαρτσαρή, Σιγάλα, Γιαννούλη, Μπουντούρη, Ντικούδη κ.ά. και προπονητή τον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη. 
Δείτε περισσότερα: bit.ly/ΜΕΣΜΑ.

 

Φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα το δυσκολότερο καλοκαίρι της ζωής πολλών ανθρώπων στην περιοχή μας. Ζωές χάθηκαν τόσο άδικα…

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ, με ευαισθησία πάντα στα κοινωνικά θέματα της περιοχής, αποφάσισε να διοργανώσει Φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη των πυρόπληκτων και στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, παίχτη μπάσκετ του συλλόγου μας που έχασε τόσο άδικα την ζωή του στην καταστροφική φωτιά.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα, ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και στους Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ.

Στον αγώνα εκτός από παίχτες Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ θα συμμετέχουν παίχτες του ΕΣΝΜ και φίλοι του Παναγιώτη.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την άμεση και απευθείας στήριξη των πυρόπληκτων οικογενειών.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα θα συμμετάσχουν κάποιοι από τους μεγαλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από την Εθνική Ελλάδος όπως οι Τσαρταρής, Σιγάλας, Γιαννούλης, Μπουντούρης, Ντικούδης και πολλούς άλλους με προπονητή τον "Ξανθό" του ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη.

Με την σιγουριά ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για άλλη μια φορά, καλούμε όλο τον κόσμο του Μαραθώνα και όχι μόνο, να στηρίξει τον αγώνα αυτό και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη!

Ευχαριστούμε πολύ τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας που στηρίζουν τη προσπάθεια αυτή και τους χορηγούς επικοινωνίας μας Ζούγκλα, COSMOTE TV, Marathon Press και υποσχόμαστε να προσφέρουμε θέαμα στο κοινό που θα παρευρεθεί στον αγώνα ανθρωπιάς για τους πληγέντες του Μαραθώνα.

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp