Η DHI Θεσσαλονίκης στάθηκε αρωγός στο φιλανθρωπικό τουρνουά στήριξης εγκαυματιών Hug4mati.

Η DHI Θεσσαλονίκης στάθηκε αρωγός στο φιλανθρωπικό τουρνουά στήριξης εγκαυματιών Hug4mati.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η μέριμνα για το κοινωνικό σύνολο αλλά και η κοινωνική ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι βασικές αξίες της DHI Θεσσαλονίκης.

Η DHI Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης στήριξε τη φιλανθρωπική δράση για την ενίσχυση των εγκαυματιών στο Μάτι και προσέφερε τις αθλητικές εμφανίσεις της διοργάνωσης Hug4mati.

Για το σκοπό αυτό έδωσαν φιλικό αγώνα οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με την επίλεκτη ομάδα το Σάββατο 18/5, στο Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, στη Νέα Μάκρη για την ενίσχυση των ανθρώπων που περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές μετά τις φονικές πυρκαγιές προ μηνών.

Υπήρξε μεγάλη συγκίνηση από όλους όσοι έδωσαν το «παρών». Από τα μεγάφωνα έπαιξε ο Εθνικός μας ύμνος, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων. Οι διοργανωτές βράβευσαν τους Βετεράνους του Ολυμπιακού και ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στην περιοχή, ενώ στην εξέδρα βρέθηκαν και πολλοί εγκαυματίες που ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τέλος, μετά το τέλος του ματς παρατέθηκε γεύμα στις δύο ομάδες.

Ομάδα Ολυμπιακού: Κελεσίδης, Καλύβας, Σιδέρης, Συρίγος, Αρζένης, Καλαμάρας, Καλύκας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος.

Ομάδα hug4mati: Κρητικός, Μουρούτσος, Αϊβάζης, Καλαντζής, Ορκόπουλος, Χανταμπάκης, Καραμάνης, Ντρέλιας, Φάκας, Πικουλίδης, Σακκάς, Κουρέλης, Τσέλιος, Μίχας, Γιακουμής, Τσέλιος, Μαγγίνας, Μπισμπίρουλας, Παναγόπουλος, Τσέλιος, Βαλσάμης. Προπονητής ήταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.


Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp