Η DHI Θεσσαλονίκης στο Παγκόσμιο Συνέδριο της International Society of Hair Restoration Surgery 2018

ISHRS 2018

Η DHI Θεσσαλονίκης στο Παγκόσμιο Συνέδριο της International Society of Hair Restoration Surgery 2018

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η ομαδα της DHI Θεσσαλονικης παρευρέθηκε στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) που διοργανώθηκε φέτος στο Loews Hollywood Hotel στο Los Angeles της Καλιφόρνια.

black market hair transplant

Ένα από τα κύρια θέματα στο συνέδριο ISHRS ήταν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στη μαύρη αγορά με πολύ άσχημα αποτελέσματα και αμφισβητήσιμες πρακτικές, ιδίως στην Τουρκία. Οι ασθενείς δελεάζονται από κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών της μαύρης αγοράς σε όλο τον κόσμο, με ανησυχητικό ρυθμό. Υπόσχονται χαμηλές τιμές και εγγυημένα αποτελέσματα. Δυστυχώς, αυτές οι «κλινικές», όπου οι χειρουργικές επεμβάσεις εκτελούνται από μη ιατρούς με ελάχιστη ή καθόλου εκπαίδευση, προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη. Τα μέλη του ISHRS προειδοποιούν τους καταναλωτές να κάνουν όλες τις αναγκαίες έρευνες πριν από τη χειρουργική επέμβαση και να βρουν έναν γιατρό στον οποίο μπορούν να επαληθεύουν τα διαπιστευτήριά τους. Η ασφάλειά σας και η ευημερία σας κινδυνεύουν αν δεν κάνετε την ανάλογη έρευνα.

Η DHI Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε ως η καλύτερη κλινική στο κόσμο για το 2018 από τα International Excellence Business Awards και είναι μέλος του DHI Medical Group με 48 χρόνια εμπειρίας, 69 κλινικές παγκοσμίως και πάνω από 210 χιλιάδες ικανοποιημένους ασθενείς.

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp