Οι χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης μαλλιών αυξήθηκαν κατά 60% παγκοσμίως

ishrs results

Οι χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης μαλλιών αυξήθηκαν κατά 60% παγκοσμίως

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Η Διεθνής Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα έρευνα και σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία: Ο παγκόσμιος όγκος των χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης μαλλιών που εκτελέστηκαν από το 2014 έως το 2016 αυξήθηκε κατά 60%, ενώ 635.189 επεμβάσεις διεξήχθησαν παγκοσμίως το 2016.

«Όπως και άλλες μορφές αισθητικής χειρουργικής που μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την εικόνα του εαυτού, οι άνθρωποι είναι όλο και πιο ανοιχτοί στο να μιλάνε για μεταμόσχευση μαλλιών και με αυτό το τρόπο εξαπλώνεται το πώς μπορεί κανείς να επιτύχει μόνιμα φυσικά αποτελέσματα με αυτήν την αποδεδειγμένη χειρουργική διαδικασία», είπε ο KenWashenik, MD, PhD, FISHRS, πρόεδρος του ISHRS. «Τα τελευταία χρόνια, παρατηρήσαμε μια αύξηση των ιατρών που εγγράφονται στα ετήσια συνέδριά μας για να μάθουν τη διαδικασία και μερικές τεχνικές βοήθησαν τους νεότερους γιατρούς να πραγματοποιήσουν τις επεμβάσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Οι πιο ενημερωμένοι ιατροί μεταφράζονται σε καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς, πράγμα που πιστεύω ότι είναι ο λόγος για τον οποίο παρατηρούμε μια τέτοια αύξηση στον αριθμό των επεμβάσεων που λαμβάνουν χώρα»

Είναι απίστευτο καθώς ο αριθμός των χειρουργικών και μη χειρουργικών επεμβάσεων αυξήθηκε κατά 74% από το 2014 έως το 2016. Η Ασία πραγματοποίησε τις περισσότερες επεμβάσεις αποκατάστασης μαλλιών το 2016, ακολουθούμενη από τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ. Οι επεμβάσεις αποκατάστασης μαλλιών που πραγματοποιήθηκαν στο πρόσωπο (μουστάκι και γενειάδα) aαυξήθηκαν κατά 101% παγκοσμίως, με τον μεγαλύτερο αριθμό να λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή. Το 60% των ασθενών ταξίδεψαν περισσότερο από 20 μίλια / 32 χλμ για μια επέμβαση αποκατάστασης μαλλιών, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού σε μια διαφορετική χώρα. Οι επεμβάσεις αποκατάστασης τρίχας στο στήθος αυξήθηκαν κατά 201% παγκοσμίως, ενώ στη Μέση Ανατολή πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες. Από το 21% των γυναικείων επεμβάσεων που απευθύνονται σε περιοχές εκτός του τριχωτού της κεφαλής, τα φρύδια αντιπροσώπευαν το 15% αυτών των διαδικασιών. Η Mila Kunis ψηφίστηκε ως η διασημότητα με τα καλύτερα μαλλιά, ξεπερνώντας την Taylor Swift, την Eva Mendes και την Priyanka Chopra.

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp