Ολιστική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Θεραπεία Ολιστική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης


Η DHI Θεσσαλονίκης παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στη θεραπεία της τριχόπτωσης. Η ολιστική και επιστημονική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και η πολύπλευρη εξέταση παραγόντων (όπως η ψυχολογία, η γενετική προδιάθεση ή η διατροφή του ασθενούς) είναι μια μοναδική καινοτομία και, φυσικά, η πιο σωστή επιστημονική προσέγγιση για την αποτελεσματική θεραπεία της τριχόπτωσης.

 

Ολιστική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης
Διάγνωση-Πρόληψη-Αποκατάσταση

biology icon

Βιολογικό Τεστ
Μαλλιών

Η DHI Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με το Τμήμα Ιστολογίας και Εμβρυολογίας και το Τμήμα Ιστοπαθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου προκειμένου να διεξαγάγει το Βιολογικό Τεστ Μαλλιών για τους πελάτες της DHI. Ο σκοπός της δοκιμής είναι να καθοριστεί εάν το οξειδωτικό στρες σχετίζεται με την αλλαγή στο DNA που ανιχνεύεται στα θυλάκια τρίχας των ασθενών με ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία.
nutrition icon

Φυσική αντιοξειδωτική διατροφή

Ένας φυσικός σύμμαχος αυτής της μάχης κατά της τριχόπτωσης είναι σίγουρα η διατροφή μας. Είναι γνωστό ότι το οξειδωτικό στρες επηρεάζει την τριχόπτωση. Ο κύριος στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση του οξειδωτικού στρες μέσω μιας Φυσικής Αντιοξειδωτικής Διατροφής, η οποία ταιριάζει με τη ρουτίνα και τον τρόπο ζωής του ασθενή μας. Η αντιοξειδωτική διατροφή συνιστάται αφότου ο ασθενής έχει υποβληθεί σε μια συγκεκριμένη εξέταση βιολογίας μαλλιών, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία μπορεί να καθορίσει τα επίπεδα οξειδωτικού στρες.
vitamins icon

Συμπληρώματα Διατροφής

Η DHI Θεσσαλονίκη προχωράει ένα βήμα παραπέρα στην παροχή μιας ολιστικής προσέγγισης κατά της τριχόπτωσης που εστιάζει και πάλι στη διατροφή. Η DHI φέρνει στους πελάτες της τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής. Συμπληρώματα που προορίζονται να βοηθήσουν τα μαλλιά να ελαχιστοποιήσουν το οξειδωτικό στρες και να προσφέρουν στα μοσχεύματα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία με στόχο τη καλύτερη δυνατή φύτρωση.
prp icon

Μεσοθεραπεία Μαλλιών PRP

Η DHI Θεσσαλονίκης προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση και επιτυχημένη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης από την PRP Growth Factors Therapy, η οποία αναζωογονεί τις τρίχες και βοηθά επίσης στη καλύτερη φύτρωση των εμφυτευμένων τριχοθυλακίων. Επιπλέον, μειώνει το σχηματισμό κηλίδων, τραύματος, φλεγμονής και ερυθρότητας και βοηθά το δέρμα και την επιδερμίδα της δότριας περιοχής να επουλωθούν γρηγορότερα.
products icon

Προϊόντα Περιποίησης DHI

Η DHI δημιούργησε μια σειρά σαμπουάν και λοσιόν για την προστασία από την τριχόπτωση, με βελτιωμένη σύνθεση και φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο, για δυνατά και υγιή μαλλιά. Τα προϊόντα DHI προσφέρουν ολιστική φροντίδα στους άνδρες και τις γυναίκες και είναι επίσης σχεδιασμένα για τη θεραπεία ασθενών μετά από διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών καθώς περιέχουν εκχύλισμα αλόη βέρα.
transplant icon

Μεταμόσχευση μαλλιών DHI

Με την DHI Direct Hair Implantation τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται ένα προς ένα απευθείας στην περιοχή αραίωσης που πρέπει να καλυφθεί. Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιεί η DHI είναι η πιο προηγμένη μέθοδος αποκατάστασης μαλλιών, πολύ πιο προηγμένη από τις μεθόδους FUE και FUT.

 

 

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp

Στείλτε μας μήνυμα μέσω WhatsApp